A apărut revista GLAMOUR, ediţia de august – inspiraţie pentru o lună toridă!

Soare, vreme de plajă şi relaxare. Până şi Kate Moss, starul de pe coperta GLAMOUR din această lună, a fost fotografiată de către Patrick Demarchelier pe exclusivista insulă St Barthélemey (St Barths), refugiul în care cei bogaţi şi faimoşi se retrag pentru câteva zile de viaţă simplă şi relaxată. Te invităm să urmăreşti un editorial de modă absolut fabulos al cărui protagonistă este Kate Moss, celebrul top model.
  • Publicat:
A apărut revista GLAMOUR, ediţia de august - inspiraţie pentru o lună toridă!

Soare, vreme de plajă şi relaxare. Până şi Kate Moss, starul de pe coperta GLAMOUR din această lună, a fost fotografiată de către Patrick Demarchelier pe exclusivista insulă St Barthélemey  (St Barths), refugiul în care cei bogaţi şi faimoşi se retrag pentru câteva zile de viaţă simplă şi relaxată. Te invităm să urmăreşti un editorial de modă absolut fabulos al cărui protagonistă este Kate Moss, celebrul top model.

Chiar şi cei care deţin un avion particular ajung în St Barths cu un mic avion numit hopper, şi asta doar după o escală pe insula vecină, Saint Martin. Chiar dacă e vorba de o călătorie de câteva minute, pasagerii trebuie să treacă peste o decolare dramatică pe deasupra dealurilor şi o aterizare care pare suficient de periculoasă pe a doua cea mai scurtă pistă din lume. Într-un final, ajung pe această insulă vulcanică atât de idilică – înconjurată de bariere de corali (găsim aici nu mai puţin de 43 de specii diferite), ape turcoaz şi cele mai frumoase plaje din întregul Caraibe.

Cu siguranţă, tocmai acest drum dificil face ca insula St Barths să fie şi mai populară. Aici nu ai parte de vapoare cu turişti în croazieră, nici de zboruri low-cost din care să coboare amatorii de cluburi sau de distracţii ieftine, şi cu siguranţă nici n-o să găseşti hoteluri pentru buget redus. Această insulă e o oază pentru cei foarte bogaţi, unde cei mai puternici oameni din lume şi stelele strălucitoare din lumea modellingului se întâlnesc pe plajele superbe, jucându-se aici de-a… viaţa simplă.

Lângă port, în zilele dintre Crăciun şi Anul Nou, eşti întâmpinat de priveliştea celor mai impunătoare iahturi din lume, aliniate ca un oraş pe apă, atât de luminoase şi strălucitoare astfel încât ai putea crede că vezi de departe linia luminilor de la marginea Manhattanului.

Miliardarul rus Roman Ambramovich, proprietarul clubului de fotbal Chelsea, şi prietena sa, Dasha Zhukova, îl deţin pe cel mai mare dintre ele. Cel a magnatului american Ron Perelman are o colecţie de artă impunătoare – lucrările lui Damien Hirsts se aliniază de-a lungul pereţilor. Plutind alături de acesta stau iahturile aparţinând co-fondatorului Microsoft, Paul Allen şi magnatului Rupert Murdoch. Citeşte mai multe despre acest loc exclusivist în GLAMOUR, ediţia de august, la chioşcuri din 29 iulie.

Luna aceasta te răsfăţăm cu poveşti – am pregătit un material cu 30 de poveşti neştiute despre prinţi şi prinţese. Pariem că nu ştiai că timp de cinci ani hairstylistul Prinţesei Diana, Sam McKnigh, a refuzat să o tundă scurt, spunând că această schimbare îi va dăuna imaginii. Tunsoarea adoptată de Diana mai apoi a devenit lookul ei semnătura pentru restul vieţii. Sau că make-up artistul Prinţesei Diana, Barbara Daly, obişnuia să îi machieze doar jumătate de faţă lăsând-o pe Lady Di să se ocupe singură de cealaltă jumătate şi învăţând-o astfel toate trucurile ei de make-up.

Dacă încă nu te-ai hotărât unde vei pleca în vacanţă în această vară, îţi prezentăm 8 destinaţii pentru o vacanţă fabuloasă: de la Mumbai la Edinburg, Tel Aviv, Tenerife, Capri şi până la frumoasa Mallorca.

Este ultima lună din vară, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să lăsăm garda jos când vine vorba despre protecţia solară. În România, în numai 25 de ani, din 1983 până în 2008, incidenţa cancerului de piele a crescut de la 1,2 cazuri la 100 000 de locuitori la 4,6 cazuri la 100 000 de locuitori. De aproape patru ori mai multe! Principala cauză a creşterii acestui risc este reprezentată de expunerea îndelungată la soare şi/sau la ultraviolete artificiale (la solar), potrivit unui comunicat al Societăţii Române de Medicină Estetică. Întrebarea este DE CE cresc aceste cifre, în condiţiile în care informaţia este mai accesibilă ca oricând, iar specialiştii nu contenesc să tragă semnale de alarmă în privinţa pericolului? Oricine a auzit măcar o dată că trebuie să aplici (şi să reaplici) protecţia solară, că trebuie să eviţi orele prânzului şi că trebuie să te acoperi cu haine colorate şi pălării. Atunci, cum se face că această boală cruntă continuă să facă victime? Găseşti în ediţia de august a revistei GLAMOUR motivele indicate de specialişti.

Toate aceastea într-un nou număr GLAMOUR, din 29  iulie, la toate chioşcurile de ziare!
Intră zilnic pe http://www.glamourmagazine.ro şi află ultimele tendinţe de fashion şi beauty, ştiri despre vedetele hollywoodiene şi recomandări de filme, evenimente, muzică şi cărţi.


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân