Momente grele pentru Adela Popescu. Diagnosticul primit de mama ei de la medici: „Totul este să te duci la control pentru orice”

Ce a pățit cea care i-a dat viață?
  • Publicat:
Momente grele pentru Adela Popescu. Diagnosticul primit de mama ei de la medici: „Totul este să te duci la control pentru orice”

Adela Popescu, una dintre cele mai apreciate vedete din România, a trecut prin momente dificile după ce mama ei a fost nevoită să facă anumite analize. Ce diagnostic a primit femeia de la medici? 

Diagnosticul primit de mama Adelei Popescu

Adela Popescu, soția lui Radu Vâlcan, este extrem de deschisă cu fanii săi. Ea a făcut unele dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale.  Inițial, fosta prezentatoare tv credea că mama sa suferă de cancer. A fost o perioadă dificilă pentru mama vedetei, dar Adela Popescu nu s-a dat bătută și a continuat să spere că cea care i-a dat viață este sănătoasă.

Femeia era suspectă de cancer la sân

Într-un interviu pentru VIVA, Adela Popescu a dezvăluit că în final a fost alarmă falsă, dar a trecut printr-un adevărat stres. Mama ei nu suferea de cancer la sân, ci diagnosticul era cu totul altul. De altfel, ea le-a recomandat tuturor femeilor să facă controale regulate pentru a se asigura că totul e bine cu sănătatea lor.

Citește și: Doctorul de 54 de ani care a aflat că mai are de trăit cel mult 6 luni: „Planul meu e să nu mor”

„Am avut de curând o perioadă în care am avut emoții cu mama mea, dar au fost doar emoții și atât… Am făcut niște investigații mai amănunțite. Cert este că în perioada aceea am testat un pic ce înseamnă să fii pe muchie de cuțit. Și unii oameni chiar trec prin asta cu adevărat. Eu m-am rugat la Dumnezeu și la mine a fost, din fericire, doar o alarmă falsă.

Dar perioada până ne-am lămurit… a fost ceva de nu mai aveam aer. Pe de altă parte, noi suntem la vârsta la care genul acesta de «evenimente» încep să apară, la părinții noștri, chiar și de vârsta noastră, spre 40 de ani. De aceea, e bine să mergi la control.

De exemplu, cancerul de sân e unul dintre cancerele operabile, cu șanse de supraviețuire foarte mare dacă îl descoperi la timp. Și oamenii trebuie să știe că nu îi doare. Pentru că oamenii se duc la doctor doar când îi doare. La cancer doare foarte târziu, când nu mai e nimic de făcut. Dacă l-ai descoperit la început, trăiești fără dubii. Trăiești mult. Totul este să te duci la control pentru orice”, a declarat Adela Popescu, potrivit VIVA!

Sursa foto: instagram Adela Popescu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc