Missy Elliott

Missy Elliott, vedeta a muzicii hip-hop, a fost dependenta de ciocolata, alune M&M, inghetata si alte alimente din categoria "de evitat" pe care le consuma haotic. Hainele ei largi se potriveau cu stilul muzical abordat, dar Missy era mai mereu la dieta,
  • Publicat:
Missy Elliott
Missy Elliott

Cine nu-si aduce aminte de incendiarul videoclip „Lady Marmelade”, unde patru fete trase ca prin inel: Aguilera, P!nk, Maya si Lil’ Kim sunt introduse in scena cabaretului de o alta, cu voce buna, dar nu atat de zvelta…: Missy Elliott. Ei bine, au trecut cativa ani de atunci, iar acum Missy ar putea fi una dintre cele patru, avand in vedere ca este cu 30 de kilograme mai slaba. Sa-i aflam povestea. S-a nascut la 1 iulie 1971 in Portsmouth, Virginia, SUA, iar numele sau real este Melissa Arnette Elliott. Nu a avut o copilarie tocmai fericita. La fel ca si P!nk a compus o melodie in care a exprimat starile pe care le avea cand tatal ii agresa mama. „My Struggle este o piesa foarte personala. In aceasta piesa, vorbesc despre cum asistam in copilarie la abuzurile la care tatal meu o supunea pe mama. Nu m-am nascut vedeta…”, a incheiat ea declaratia. Nici o alta femeie, care si-a incercat norocul in muzica rap si hip-hop, nu a cunoscut asa un succes precum Missy. Cariera sa muzicala a inceput cand a intrat in trupa Sista. Urmatorul pas a fost in calitate de producator muzical, unde si-a castigat un nume. Ulterior, a scos pe piata si propriile albume, cu piese care au prins la public. Pana acum a castigat 5 premii Grammy si a vandut peste 25 de milioane de CD-uri.

Sanatate inainte de pofte!
Elliott a recunoscut ca nu a fost ideea ei sa slabeasca in acel moment, desi oricum ea se afla mereu la dieta. „Nu a fost practic decizia mea. Am fost la un control medical de rutina si doctorul meu a ramas uimit de cat de ridicata era tensiunea si mi-a spus ca trebuie sa ma internez in spital. Mi-a mai spus, de asemenea, ca daca nu slabesc risc sa fac un infarct sau chiar sa mor. Am fost socata! Imediat am inceput un tratament pentru reglarea tensiunii. Cand am inceput sa mananc sanatos, starea de sanatate s-a imbunatatit”, le-a povestit ea celor de la revista Now.

Planul de atac
Pentru a reusi sa duca la bun sfarsit misiunea, a apelat la serviciile unui nutritionist si ale unui bucatar. Missy fiind o mare iubitoare a tot ceea ce nu este sanatos: fast-food, prajeli, dulciuri din belsug etc. Iata cum s-a descurcat cu noul stil de viata: „La inceput, dieta stricta parca ma omora. Dar am trecut peste perioada critica si am inceput sa ma invat cu alimentele bune: cruditati in locul prajelilor si, in principal, nesarat. Capitolul miscare a inceput cu plimbari multe si exercitii fizice, dupa care a apelat la serviciile unui antrenor de fitness. Face sport cat de des poate: „La inceput faceam sport de 4 ori pe zi, cate 45 de minute”.

„Nu am fost grasa!”
Dupa ce a slabit, solista a declarat ca ea nu a fost niciodata grasa, doar avea conformatia trupului mai mare. De asemenea, ea a dat vina pe mostenirea genetica a oamenilor din Sud. Ea le-a spus celor de la revista Sunday Times: „Eu sunt din Sud si majoritatea celor de acolo sunt mai masivi. Le cresc «oasele» pentru ca mananca foarte des fripturi de porc si pui prajit. Oricum, ei prajesc orice”. Si, desi purta doar haine marimea 50, nu s-a simtit lezata de dimensiunile sale, pentru ca are incredere deplina in persoana ei: „Nu m-am simtit inconfortabil, nici daca eram in camera cu 10 fotomodele”, a mai spus artista.

One-woman hip-hop machine
Pe langa propria cariera muzicala, Elliott mai este compozitor si producator pentru artisti de renume: Christina Aguilera, Justin Timberlake, Janet Jackson. Un plus de imagine a castigat cand a semnat contractul cu Adidas si a lansat linia de haine sport Respect Me. Cei de la Universal Pictures au anuntat anul trecut ca vor sa faca un film avand ca subiect viata artistei hip-hop. Producatorul fiind chiar Robert De Niro. Insa, Missy a refuzat sa-si joace propriul rol.

Succese pe toata linia
Chiar si in haine XXL, Missy Elliott avea mult succes in industria muzicala si la barbati (dupa cum sustine ea): „Sa fiu sincera, mereu am fost in centrul atentiei barbatilor, indiferent de greutatea mea”.  Tot pentru revista Now, starul hip-hop a precizat ca are o viata sexuala mai intensa de cand e mai usoara: „Nu-mi mai fac griji daca nu stingem lumina…“, a glumit ea.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Pepe gateste pentru sotie
Pepe gateste pentru sotie
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân