Mirese celebre cu rochii de mireasă spectaculoase. Aparițiile acestora au rămas pentru mult timp în atenția presei

  • Publicat:
  • Actualizat:

Câte mirese, atâtea stiluri și tot atâtea gusturi de necontestat! Chiar dacă sunt celebre, și pentru ele rochia de mireasă a fost cea mai importantă alegere și, în același timp, cea mai dificilă. Iată rochiile care vor rămâne în istorie. 

5 rochii de mireasă superbe purtate de vedetele de peste hotare

Kate Middleton

Catherine Middleton a purtat o rochie semnată Sarah Burton, designerul casei de modă britanice Alexander McQueen. Prințesa de Walles a optat pentru un look simplu, elegant și conservator. Rochia sa a fost de un alb vanilat, cu broderie fină, mâneci lungi din dantelă și decolteu în V.

Kate Middleton a completat întregul look cu o coafură lejeră și o coroniță încrustată în cristale.

Meghan Markle

Ducesa de Sussex a ajuns la Capela St. George de la Castelul Windsor îmbrăcată într-o rochie de un alb imaculat, purtând semnătura designerului Clare Waight Keller (casa de modă Givenchy).

Remarcat în rândul criticilor de modă pentru simplitatea și gentiletea sa, designul rochiei i-a pus în evidență ducesei trăsăturile superbe și linia dezvăluită discret a claviculei.

Sofia Vergara

Sofia Vergara a strălucit în ziua cea mare într-o rochie realizată de Zuhair Murad, designer ce a îmbrăcat-o pe frumoasa vedetă în nenumărate rânduri pentru evenimente precum Globurile de Aur, Premiile Oscar sau Premiile Emmy.

Rochia de mireasă a Sofiei a fost confecționată din tul și mătase fină, fără bretele și cu o trenă de tip cascadă. Îndrăgita actriță a reușit să impresioneze nu doar mirele și invitații, ci întreaga lume.

Miranda Kerr

Miranda Kerr a rămas în atenția presei datorită faptului că aceasta a pozat pentru publicația Vogue chiar în ziua nunții sale. Modelul australian a optat pentru o rochie lungă din satin, cu corset, mâneci lungi și broderie aplicată.

Superba creație a fost semnată de casa de modă Dior. În completarea ținutei, modelul a ales să poarte și o tiara realizată din diamante și cristale.

Angelina Jolie

Angelina Jolie a fost ravisantă în ziua nunții ei, purtând o rochie în A, din mătase naturală, cu trenă lungă, pe care a accesorizat-o cu un voal amblu, ce i-a încadrat perfect chipul. Creația i-a aparținut lui Luigi Massi, unul dintre cei mai cunoscuți designeri de rochii ai atelierului Versace.

Citește și: Cum să alegi rochia de mireasă în funcţie de siluetă

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân