MICHAEL MADSEN

Ce au in comun mafiotul, vanatorul de vampiri si politistul corupt din filmul „Sin City“? Ii cheama Michael Madsen si nu pot trai fara masaj. In fiecare zi, dedica atingerilor ferme doua ore din viata, singurele momente cand se lasa dominati p
  • Publicat:
MICHAEL MADSEN
MICHAEL MADSEN

Prima intalnire cu actorul le-a lasat aproape fara suflare pe maseuzele care lucreaza pentru unul dintre cele mai la moda saloane de infrumusetare din Bucuresti. Aveau sa se ocupe aproape trei luni de trupul unui star de la Hollywood. Misiunea nu era tocmai simpla pentru ca actorul juca un rol solicitant, cel al unui vanator de vampiri, in productia „Bloodrayne“. „E un barbat superb, scrie Hollywood pe el. Te fascineaza ochii albastri si tenul deschis, e mult mai frumos in realitate decat in filme“, spune Adina Alberts, principala responsabila pentru forma fizica a lui Michael Madsen.

Emotiile primei intalniri au fost rapid spulberate de firea deschisa si prietenoasa a starului. „Se comporta absolut normal, era un gentleman. Singurele lui pretentii au fost cele legate de masaj: dorea maini ferme, dar de femeie. Ana a fost singura care a indeplinit criteriile impuse de Michael“, afirma directorul centrului de terapii corporale.

Desi pare firava, kinetoterapeuta are maini puternice, dar si talent pentru aceasta meserie placuta. Mai ales pentru cei care „suporta“ miscarile ferme. Actorul facea masaj aproape in fiecare zi, cate doua ore. Era singura solutie pentru a face fata cu brio orelor solicitante de filmare. „Michael Madsen este aproape dependent de masaj. Face de multa vreme cate doua ore pe zi si nu rezista fizic fara masaj. Dependenta de masaj este un lucru foarte bun“, spune Adina Alberts.

Actorul se relaxa atat de bine incat adormea in timpul orelor de masaj. L-a recomandat si colegilor de echipa, dar si sotiei sale, Diana, care a stat cu el in timpul filmarilor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
TNT
TNT
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân