Maria Marinescu se marita! Din nou…

Maria Marinescu i-a spus "Da" unui afacerist francez care a cerut-o de nevasta, dupa Sarbatorile de iarna.
  • Publicat:
Maria Marinescu se marita! Din nou...
Maria Marinescu se marita! Din nou...

Maria Marinescu i-a spus "Da" unui afacerist francez care a cerut-o de nevasta, dupa Sarbatorile de iarna.

Maria Marinescu a petrecut un Revelion de vis peste hotare, impreuna cu Frank, un afacerist de origine franceza, care a cerut-o de sotie. Desi in urma cu doua luni ea l-a refuzat pe Alex, un fost iubit, acum a spus un "Da" hotarat.

Maria Marinescu este din nou indragostita si isi petrece majoritatea timpului in compania noului sau iubit. El se numeste Frank si este un om de afaceri de origine franceza, in varsta de 30 ani, cu care creatoarea s-a cuplat in urma cu o luna.

Relatia dintre cei doi a evoluat foarte repede, astfel ca, de Craciun, Maria si-a dus iubitul acasa la parintii sai.

Maria a mai fost ceruta de sase ori de nevasta, pana acum, de: Bobby Paunescu, Cristi Chivu, Tudor Vasile, Ion Ion Tiriac, Alex si Frank.

Creatoarea de moda si Ion Ion Tiriac s-au casatorit civil pe 1 aprilie 2007, insa ei au divortat dupa doar trei luni. Maria a declarat ca mariajul cu Ion Ion a fost doar o joaca, motiv pentru care a si refuzat sa se cunune religios.

Sa speram ca acest mariaj va tine mai mult…

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân