Romanita Iovan s-a casatorit in mare secret!

O apropiata a cuplului Romanita Iovan - Iulian Gogan a scapat, zilele acestea, o informatie pretioasa: cei doi, despre care se banuieste ca ar astepta un copil, s-au casatorit in SUA, in mare secret.
  • Publicat:
Romanita Iovan s-a casatorit in mare secret!
Romanita Iovan s-a casatorit in mare secret!

O apropiata a cuplului Romanita Iovan – Iulian Gogan a scapat, zilele acestea, o informatie pretioasa: cei doi, despre care se banuieste ca ar astepta un copil, s-au casatorit in SUA, in mare secret.

Nici n-am apucat sa savuram bine vestea ca Romanita Iovan este din nou insarcinata, de data aceasta cu iubitul ei avocat, Iulian Gogan, caci suntem loviti de o alta veste soc: creatoarea de moda si-a pus din nou pirostriile.

Plecata peste ocean, unde a avut cateva prezentari de moda inaintea Sarbatorilor, designerul n-a mai stat pe ganduri si a facut a doua oara in viata pasul cel mare.

“In ultimul an, de fiecare data cand m-am vazut cu Romanita, era insotita de domnul avocat. Inainte de sarbatori mi-au dat si vestea cea mare, ca s-au casatorit”, a declarat o apropiata a vedetei pentru ziarul Click.

Desi s-au afisat impreuna doar in urma divortului familiei Iovan, Romanita si Iulian Gogan se cunosc de aproape doi ani.

“Romanita si Iulian se iubesc de mai bine de un an, dar acest lucru il stiau doar cativa apropiati. Se intalneau mai mult in casa unor prieteni si intr-un apartament de-al ei, intr-un bloc cu multe firme, pentru a nu da de banuit”, a mai precizat sursa.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Scarlett Johansson, patroana de bordel
Scarlett Johansson, patroana de bordel
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân