Marc Jacobs, despre stil: Îmbrăcaţi-vă cu ce vă simţiţi bine, fără să vă peste de părerile celorlalţi!

Doamnele (şi domnii!) care se află într-o continuă căutare a stilului personal ar trebui să renunţe la a se mai inspira din garderobele celebrităţilor şi să se îmbrace exact aşa cum simt. Designerul Marc Jacobs ne sfătuieşte să ne îmbrăcăm confortabil, în haine care ne dau încredere în noi şi nu în ceea ce credem că e "foarte la modă".
Autor: Elena Nistor
Marc Jacobs, despre stil: Îmbrăcaţi-vă cu ce vă simţiţi bine, fără să vă peste de părerile celorlalţi!

Doamnele (şi domnii!) care se află într-o continuă căutare a stilului personal ar trebui să renunţe la a se mai inspira din garderobele celebrităţilor şi să se îmbrace exact aşa cum simt. Designerul Marc Jacobs ne sfătuieşte să ne îmbrăcăm confortabil, în haine care ne dau încredere în noi şi nu în ceea ce credem că e „foarte la modă”.

Designerul e de părere că femeile nu ar trebui să dea atenţie părerilor celorlalţi atunci când îşi aleg ţinutele, ci să se ghideze după propriul instinct. Dacă o haină le face să se simtă bine, lejer şi să aibă încredere în ele, atunci aceea este un must have în garderoba lor.

Potrivit site-ului Femalefirst.co.uk, Marc Jacobs ne îndeamnă: „Îmbrăcaţi-vă pentru voi, nu pentru ceilalţi. Nu ar trebui să vă peste dacă un obiect arată bine pe toată lumea. Simţiţi-vă bine în propria piele şi aşa veţi arăta extraordinar!”.

Cel mai nou articol Video: