Lupta lui J.R.

Actorul Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul "Dallas", a slăbit 11,3 kilograme, după ce a devenit vegan, încercând astfel să lupte contra cancerului cu care a fost diagnosticat în urmă cu câteva luni.
Lupta lui J.R.

Actorul Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul „Dallas”, a slăbit 11,3 kilograme, după ce a devenit vegan, încercând astfel să lupte contra cancerului cu care a fost diagnosticat în urmă cu câteva luni.

„Trăiesc cu sucuri din legume proaspete, care au un gust îngrozitor, dar cred cu tărie că mă vor ajuta să trec cu bine de această perioadă. Beau 5 astfel de sucuri proaspete pe zi. Pun în storcătorul de fructe varză, castraveţi, broccoli, păstăi de fasole şi avocado. Proteinele mi le iau din pudră de proteine. Nu folosesc deloc lapte, unt şi brânzeturi. Carnea a fost complet exclusă”, spune actorul.

Citeşte şi: „JR” a devenit vegan pentru a infrange cancerul

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice