Laura Cosoi e însărcinată a patra oară. Anunțul făcut la început de an

  • Publicat:

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 41 de ani, este însărcinată pentru a patra oară.

Actrița a făcut anunțul chiar la început de an, la aproximativ două săptămâni după ce mama sa a fost răpusă de o boală cruntă. ”Miracolul vieții”, așa a rezumat blonda tot ce se întâmplă acum cu ea și familia ei.

Laura Cosoi și soțul său, omul de afaceri Cosmin Curticăpean, au împreună deja trei fetițe: Vera, Rita și Lara. Mezina familiei a venit pe lume în iunie 2022. La început de an 2024, Laura Cosoi a anunțat că este din nou însărcinată. Ea urmează să devină mămică pentru a patra oară.

Pe conturile sale de pe rețelele de socializare, Laura Cosoi a postat o fotografie în care își arată burtica deja proeminentă, anunțând oficial că așteaptă cel de-al patrulea copil.

”Miracolul vieții  #DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare #familie #totul #innumeleiubirii”, a scris Laura Cosoi în mediul online, făcând referire, cel mai probabil, și la tragedia care le-a umbrit viața cu puțin timp înainte de Crăciun, când mama ei, Ligia, a încetat din viata după o luptă crâncenă cu cancerul. (Citește aici: Doliu în familia Laurei Cosoi. De ce a murit mama actriței: „În ceea ce privește starea ei de sănătate auzisem clar că a recidivat…”)

Vedeta a primit numeroase mesaje de felicitare de la internauți. ”Am inima plină! Vă mulțumesc”, le-a răspuns ea.

Ce zicea Laura Cosoi despre un al patrulea copil în familie. ”Nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja”

Laura Cosoi a vorbit, recent, într-un interviu despre eventualitatea de a-și mări familia și a avea un al patrulea copil. Aceasta a mărturisit că partenerul său de viață, Cosmin Curticăpean, își dorește foarte mult acest lucru.

„Eu cred că da (n.red.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult”, declara, pentru revista Unica, Laura Cosoi.

sursa foto: Facebook Laura Cosoi

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân