Larisa Udilă, dezvăluiri sfâșietoare despre pierderea unei sarcini: „Am aflat că inimioara micuțului nostru nu mai bătea”

Larisa Udilă a făcut un anunț care i-a întristat pe fanii săi.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Larisa Udilă, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, și-a șocat fanii, după ce a anunțat pe social media că a pierdut o sarcină. Ea a precizat că a fost absentă de pe rețelele de socializare în ultima vreme din cauza acestei vești triste. Ar fi trebuit să devină mamă pentru a doua oară, dar a pierdut sarcina. Iată declarațiile sale! 

Larisa Udilă a pierdut o sarcină

Larisa Udilă, fosta concurentă la Bravo, ai stil!, a dezvăluit că trece prin clipe grele în ultima perioadă, după ce a pierdut o sarcină. Fostul fotomodel trebuia să devină mamă pentru a doua oară, dar totul s-a năruit pentru ea în momentul în care a mers la un control de rutină.  Medicii au anunțat-o că inima bebelușului din pântece nu mai bătea.

Citiți și: Cum decurge sarcina Ancăi Dumitra. Actrița din Las Fierbinți urmează să devină mamă pentru prima dată

Deși își făcuse planuri de viitor, bruneta a avut un șoc când a aflat că a pierdut sarcina. Ea mai are un băiețel de aproape trei ani, pe nume Milan. Pe rețelele de socializare, Larisa a făcut mărturisiri dureroase!

Dezvăluiri dureroase ale influenceriței

„Cu toții am fost copleșiți de bucurie când am aflat că urmează să mai vină un bebe. Sincer, nu mă așteptam și nici nu plănuisem acest lucru. A fost ca un dar de la Dumnezeu, o adevărată minune și o lecție de viață. Când te simți sănătos tun, nu iei în calcul că se poate întâmpla ceva. Însă realitatea ne surprinde uneori.

În ultimele luni am fost absentă și foarte schimbată, deoarece am avut o sarcină toxică. Vomitam de când mă trezeam și până adormeam, fără oprire. Cu toate acestea, începusem să îmbrățișez această sarcină și ne consideram cei mai binecuvântați oameni de pe pământ. Ne imaginam că va fi o fetiță, căutam nume și eram în căutarea disperată a unei case mai mari.

La ultimul control, însă, am aflat că inimioara micuțului nostru nu mai bătea. În ultimul video, ne vedeți cât de fericiți eram pe drum spre acest control, iar în ultima poză puteți vedea reacția lui Milan când m-a văzut plângând. Atât de bun și înțelegător este, că nici măcar nu a mai pomenit de bebelușul care urma să vină dupa acest control”, a scris Larisa Udilă, pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: instagram Larisa Udilă

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc