Kristen Stewart şi-a eclipsat colegii la premiera noului film Twilight

După episodul infidelităţii cu un regizor însurat şi mult mai în vârstă, despărţirea cu scandal de Robert Pattinson şi împăcarea, Kristen a reuşit să-şi îndepărteze un număr mare de fani. Însă, cu toate că ajunsese, la un moment dat, "proscrisa" echipei Twilight, Kristen face ce face şi iese mereu în evidenţă.
  • Publicat:
Kristen Stewart şi-a eclipsat colegii la premiera noului film Twilight
Cuprins
  1.  
  2.  

După episodul infidelităţii cu un regizor însurat şi mult mai în vârstă, despărţirea cu scandal de Robert Pattinson şi împăcarea, Kristen a reuşit să-şi îndepărteze un număr mare de fani. Însă, cu toate că ajunsese, la un moment dat, „proscrisa” echipei Twilight, Kristen face ce face şi iese mereu în evidenţă.

De data aceasta, actriţa le-a tăiat respiraţia celor prezenţi la premiera THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2, eveniment ce a avut loc la Teatrul Nokia din Los Angeles. Îmbrăcată cu o rochie aurie şi transparentă, semnată de designerul Zuhair Murad, din dantelă şi fără bretele, Kristen a dovedit că îşi merită locul în galeria stelelor de Hollywood.


Kristen nu a renunţat la coafura ei caracteristică, părul adus pe-o parte, însă a îndrăznit să apară pe covorul roşu într-o rochie fermecătoare, transparentă, prin care i s-au văzut desuurile.

În ciuda transparenţei, Kristen a fost extrem de elegantă şi rafinată.


Colegii din Twilight, Nikki Reed, Kellan Lutz şi Ashley Greene


Robert Pattinson


Taylor Lautner


Bella Thorne

Citeşte şi: Trend alert: Kristen Stewart by Balenciaga

Robert Pattinson se împacă cu Kristen Stewart numai dacă acceptă să se mărite cu el!

Robert Pattinson a iertat-o pe Kristen Stewart

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Rihanna a pozat dezbracată pentru GQ
Rihanna a pozat dezbracată pentru GQ
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”