Robert Pattinson a iertat-o pe Kristen Stewart

Actorul britanic Robert Pattinson a decis să o ierte pe iubita lui, actriţa Kristen Stewart, care l-a înşelat cu un regizor de la Hollywood, informează Mediafax
  • Publicat:
Robert Pattinson a iertat-o pe Kristen Stewart

Actorul britanic Robert Pattinson a decis să o ierte pe iubita lui, actriţa Kristen Stewart, care l-a înşelat cu un regizor de la Hollywood, informează Mediafax

Relaţia dintre Robert Pattinson şi Kristen Stewart, două dintre vedetele francizei „Amurg/ Twilight”, a trecut prin momente dificile, atunci când tânăra actriţă în vârstă de 22 de ani a admis că a avut o aventură cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul „Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman”, care este căsătorit şi are doi copii.

Potrivit tabloidului Daily Mail, Robert Pattinson a decis însă să acorde relaţiei sale cu Stewart o a doua şansă.

Cei doi actori din „Twilight” s-au întâlnit, au discutat şi în cele din urmă Pattinson a decis să ierte infidelitatea iubitei sale, despre care spune că a fost „o greşeală prostească”.

Au decis că nu pot să trăiască unul fără celălalt. Kristen şi-a deschis inima în faţa lui Robert şi i-a spus că l-a înşelat o singură dată şi acea aventură a fost o greşeală„, a declarat o sursă pentru The Sun.

Cei doi tineri s-au mutat într-o vilă retrasă din Los Angeles şi speră să îşi reconstruiască relaţia.

Rob crede că ea a făcut o greşeală cu adevărat prostească. După o discuţie lungă şi înduioşătoare, ei s-au împăcat. Rob a văzut cât de mult regretă Kristen şi a iertat-o. Ei chiar se iubesc„, a spus aceeaşi sursă.

Pattinson a fost devastat de declaraţia prin care Kristen a recunoscut că l-a înşelat cu Rupert Sanders. Atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.

Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei „Amurg/ Twilight„, care aveau o relaţie de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis să se mute oficial împreună, anul acesta.

Ulterior, relaţia dintre cei doi a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders.

Regizorul britanic Rupert Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii – Skyla şi Tennyson.

Citeste si: Uite pozele incriminatoare! Vezi cum l-au „tradus” Kristen Stewart şi Rupert Sanders pe Robert Pattinson

Robert Pattinson: Nu am simţit niciodată pentru nimeni ceea ce simt pentru Kristen

Kristen Stewart arată că un vampir. Vezi de ce!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Şucu, o mireasă de poveste
Cristina Şucu, o mireasă de poveste
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân