Kirstie Alley, obligată să achite o sumă fabuloasă, pentru declaraţii false despre produse dietetice

Actriţa Kirstie Alley, acuzată că a făcut "declaraţii false" atunci când a afirmat că a slăbit 45 de kilograme doar cu ajutorul unor produse dietetice, a ajuns la o înţelegere cu femeia care a dat-o în judecată, căreia îi va plăti daune de 130.000 de dolari, relatează dailymail.co.uk, citată de Mediafax.
  • Publicat:
Kirstie Alley, obligată să achite o sumă fabuloasă, pentru declaraţii false despre produse dietetice

Actriţa Kirstie Alley, acuzată că a făcut „declaraţii false” atunci când a afirmat că a slăbit 45 de kilograme doar cu ajutorul unor produse dietetice, a ajuns la o înţelegere cu femeia care a dat-o în judecată, căreia îi va plăti daune de 130.000 de dolari, relatează dailymail.co.uk, citată de Mediafax.

Actriţa, în vârstă de 62 de ani, a declarat că a reuşit să slăbească 45 de kilograme doar datorită produselor dietetice din gama Organic Liaison, însă Marina Abramyan a dat-o în judecată în iulie 2012, declarând că acele produse nu au dat rezultate în cazul ei.

În urma înţelegerii încheiate, Kirstie Alley a acceptat să plătească reclamantei şi avocaţilor ei suma de 130.000 de dolari, potrivit tabloidului The National Enquirer.

Marina Abramyan a acuzat-o pe actriţă că a indus publicul în eroare atunci când a ales să nu precizeze faptul că apariţia ei în emisiunea-concurs „Dancing With The Stars” a ajutat-o foarte mult să slăbească.

Instanţa a decis, totodată, eliminarea termenului „Produse cu acţiune dovedită” de pe site-ul Organic Liaison, iar compania producătoare trebuie să publice o dezminţire oficială în care va preciza că Organic Liaison este „o gamă de produse pentru slăbit cu puţine calorii”.

Mesajul postat de Kirstie Alley pe site-ul acestor produse trebuie să fie la rândul său modificat şi să includă precizarea că actriţa a participat în 2011 la emisiunea „Dancing With The Stars”.

Kirstie Alley, originară din statul american Kansas, a devenit celebră cu rolul din serialul de comedie „Cheers”, produs şi difuzat de postul NBC, în care a interpretat personajul Rebecca Howe, între anii 1987 şi 1993. Actriţa americană a avut succes şi în filmele din franciza „Uite cine vorbeşte” şi în serialul „Veronica”.

Actriţa a avut în ultimii ani numeroase probleme cu greutatea, iar dietele sale au reprezentat punctul central al reality show-ului din 2010 care a avut-o ca protagonistă, „Kirstie Alley’s Big Life”.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Jennifer Love Hewitt, în rol de mamă
Jennifer Love Hewitt, în rol de mamă
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”