Kim Kardashian – ghici unde-i sunt mâinile!

Una dintre cele mai bizare apariţii de la deja mult discutata Gală PUNK: Chaos To Couture a fost, fără îndoială, Kim Kardashian.
  • Publicat:
Kim Kardashian - ghici unde-i sunt mâinile!

Una dintre cele mai bizare apariţii de la deja mult discutata Gală PUNK: Chaos To Couture a fost, fără îndoială, Kim Kardashian.

Starleta face ce face şi ajunge mereu în centrul atenţiei, chiar dacă în jur se află inclusiv vedete de mare calibru, precum Madonna sau Jennifer Lopez. Ei bine, cu toate că rochia brunetei nu părea a fi cu nimic ieşită din comun, fiind lungă, cu crăpătură pe un picior şi înflorată, un detaliu a reuşit să atragă atenţia tuturor.

Şi asta pentru că toată lumea se întreba unde-i  sunt mâinile! Şi nouă ne-a luat ceva timp să înţelegem ce se întâmplă cu corpul lui Kim în afară de faptul că a luat deja mai mult de 30 de kilograme de când a rămas însărcinată. Ei bine, rochia acesteia se pare că a avut în dotare şi o pereche de mănuşi, prinse bine de mâneci, astfel încât să nu se vadă nici o bucăţică de piele (sau nici o unghie!).

Cum vi se pare ţinuta brunetei?


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân