Lansarea rujului RiRi, celebrată cu un tort imens în formă de…evident, ruj

Cântăreaţa Rihanna a luat parte la o petrecere organizată de prietenii apropiaţi cu ocazia lansării rujului RiRi Woo, creat în colaborare cu faimosul brand de cosmetice MAC. Cu această ocazie, artista a primit multe cadouri, flori, baloane şi...cireaşa de pe tot, la propriu, un tort în formă de ruj, de culoare roşu aprins, nuanţa preferată a Rihannei.
  • Publicat:
Lansarea rujului RiRi, celebrată cu un tort imens în formă de...evident, ruj

Cântăreaţa Rihanna a luat parte la o petrecere organizată de prietenii apropiaţi cu ocazia lansării rujului RiRi Woo, creat în colaborare cu faimosul brand de cosmetice MAC.

Cu această ocazie, artista a primit multe cadouri, flori, baloane şi…cireaşa de pe tot, la propriu, un tort în formă de ruj, de culoare roşu aprins, nuanţa preferată a Rihannei.

Aceasta s-a pozat alături de ineditul cadou şi a postat imaginile pe reţeaua de socializare twitter, cărora le-a alăturat mulţumirile sincere pentru cei care s-au gândit la ea.

Rihanna este (sau nu?) într-o relaţie cu controversatul rapper Chris Brown, însă zvonurile sugerează că aceştia şi-ar fi spus adio definitiv la începutul lunii aprilie, după tensiuni şi violenţe petrecute în tumultuoasa relaţie de dragoste.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Britney Spears a redevenit un sex-simbol
Britney Spears a redevenit un sex-simbol
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”