Clanul Kardashian, pe cale să se destrame! Kim se mută în Paris!

Şoc şi disperare în familia Kardashian, căci vedeta familiei este pe cale să părăsească cuibul! Potrivit prietenilor cuplului Kim Kardashian - Kanye West, naşterea primului copil al acestora ar putea avea loc la Paris, oraş de care cântăreţul este obsedat şi în care vrea să se mute definitiv.
  • Publicat:
Clanul Kardashian, pe cale să se destrame! Kim se mută în Paris!

Şoc şi disperare în familia Kardashian, căci vedeta familiei este pe cale să părăsească cuibul! Potrivit prietenilor cuplului Kim Kardashian – Kanye West, naşterea primului copil al acestora ar putea avea loc la Paris, oraş de care cântăreţul este obsedat şi în care vrea să se mute definitiv.

Nu se ştie care va fi viitorul reality-show-ului familiei Kardashian în condiţiile în care Kim îşi va urma inima, adică pe iubitul Kanye la Paris. Apropiaţii acestuia susţin că este de-a dreptul obsedat de oraşul iubirii, în care vrea să se mute definitiv. Ba mai mult, se pare că vrea să se instaleze acolo înainte de naşterea copilului, idee care o îngrozeşte pe Kim despre care se ştie că este foarte ataşată de familia ei.

Kim nici nu concepe să-şi nască copilul în alt parte decât la spitalui Cedars Sinai din Los Angeles sau să locuiască în alt oraş decât cel care a făcut-o celebră. Rămâne de văzut care dintre cei doi viitori părinţi va învinge şi va reuşi să-şi impună dorinţa – Kanye care se visează parizian pentru tot restul vieţii, sau Kim care vrea să trăiască numai în LA, alături de familia ei.

Sursa: Femalefirst.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân