Kim Kardashian, deconspirată: bebeluşul ei este fetiţă

Bebeluşul ce urmează să vină pe lume în această vară va fi fetiţă, surorile ei fiind cele care au scăpat informaţia.
  • Publicat:
Kim Kardashian, deconspirată: bebeluşul ei este fetiţă

Kim Kardashian nu mai are nici un secret de ascuns cu privire la sarcina ei. Bebeluşul ce urmează să vină pe lume în această vară va fi fetiţă, surorile ei fiind cele care au scăpat informaţia.

Kourtney şi Khloe, surorile lui Kim, au organizat o petrecere pentru viitoarea mămică, ce va avea loc pe 2 iunie, iar invitaţiile spun totul despre sexul viitorului bebeluş. Acestea conţin o cutiuţă muzicală cu o balerină care se învârte pe melodia Hey Mama, a lui Kanye West.

Prima care a dat de bănuit că bebeluşul va fi fetiţă a fost vedeta de televiziune Kathie Lee Gifford care este naşa lui Kim şi care în februarie a spus la un show TV că bruneta este însărcinată cu o fetiţă. Apoi, asistenta personală a brunetei a fost văzută în aprilie intrând în casa starletei cu o cutie mare de cadouri pentru copii, roz.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân