Jean Paul Gaultier: Cezar Ouatu ar fi meritat o menţiune specială

Creatorul de modă francez Jean Paul Gaultier a declarat că Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, ar merita "o menţiune specială", spectacolul lui fiind unul "extravagant şi, într-un fel, neobişnuit", potrivit unui comunicat postat pe site-ul TVR.
  • Publicat:
Jean Paul Gaultier: Cezar Ouatu ar fi meritat o menţiune specială

Creatorul de modă francez Jean Paul Gaultier a declarat că Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, ar merita „o menţiune specială”, spectacolul lui fiind unul „extravagant şi, într-un fel, neobişnuit”, potrivit unui comunicat postat pe site-ul TVR.

Înainte de finală, Cezar a participat la un show televizat, în direct, difuzat la principalul canal al SVT, televiziunea publică suedeză. Printre invitaţii emisiunii s-au numărat şi Loreen, câştigătoarea Eurovision 2012, şi designerul Jean Paul Gaultier. Momentul dedicat lui Cezar a urmat interviului cu Loreen, astfel că cei doi s-au întâlnit în spatele camerelor de luat vederi. Prima reacţie a interpretei suedeze, când l-a văzut e Cezar, a fost să exclame, cu mâna în dreptul inimii: “Amazing! You have a great voice!” (“Uluitor! Ai o voce minunată!”).

Show-ul României din finală a fost unul spectaculos, Cezar purtând o ţinută care includea o mantie neagră, din piele, velur şi pietre semipreţioase, concepută de creatoarea de modă română Doina Levintza.

„O menţiune specială pentru România. A fost un spectacol extravagant şi, într-un fel, neobişnuit. (…) Eurovision este un show mare, deci nu este momentul pentru minimalism sau pentru restricţii. Distracţia este cel mai important lucru când vine vorba despre Eurovision. Ca să fiu cinstit, nu este vorba despre haine, ci despre imaginea de ansamblu. Cele mai bune prestaţii sunt cele care depăşesc barierele şi te fac să spui ‘No Way’ (Aşa ceva nu e posibil, n.r.)”, a spus Jean Paul Gaultier, într-o declaraţie acordată TVR şi postată pe site-ul Televiziunii Române.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân