Jada Pinkett Smith și-a întinerit vaginul cu 30 de ani. De ce a ales rejuvenarea vaginală

Soția actorului Will Smith a vorbit deschis despre subiecte tabu precum procedurile la care a apelat în zona intimă. Iată de ce a ales rejuvenarea vaginală.
  • Publicat:
Jada Pinkett Smith și-a întinerit vaginul cu 30 de ani. De ce a ales rejuvenarea vaginală
Jada Pinkett Smith și-a întinerit vaginul cu 30 de ani. De ce a ales rejuvenarea vaginală

Jada Pinkett Smith nu se sfiește să vorbească despre subiecte tabu. Mai mult, o face alături de mama și fiica ei în emisiunea Red Table Talk, iar când oferă interviuri pentru anumite publicații vorbeșt cu lejeritate despre aspectele intime și rejuvenarea vaginală.

Întinerirea zonei intime

În urmă cu câțiva ani, actrița în vârstă de 49 de ani susținea că vaginul ei este cu 30 de ani mai tânăr decât ea. Vedeta are doi copii cu actorul Will Smith, Jaden (22) și Willow (19), iar pentru că s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate, a apelat la intervenții care i-au întinerit zona intimă. Mai exact, Jada Pinkett Smith a avut probleme cu vezica urinară, motiv pentru care a fost nevoită să apeleze la tratamentul de rejuvenare vagină, procedură care a ajutat la întinerirea zonei intime.

“Aşa cum i-am spus şi mamei, am avut probleme cu vezica urianară, iar după trei tratamente s-a schimbat complet. Când îţi spun că zona mea intimă arată ca la 16 ani, nu glumesc. Pare a fi o piersicuţă frumoasă”, a povestit Jada într-un interviu.

Rejuvenarea vaginală este o intervenție la care multe femei apelează, fie din cauza uscăciunii vaginale, fie din cauza durerilor din timpul sexului sau a aspectului.

“Prin acest tratament se introduce căldură care stimulează celulele pentru a te simţi tânără din nou şi pentru a avea un organ mai strâmt şi care să funcţioneze ca la 20 de ani”, a continuat soţia lui Will Smith.

Ei bine, când spuneam că vedeta nu se sfiește să abordeze subiecte tabu, află că actrița a mărturisit că bunica ei a fost cea care a învățat-o cum să se masturbeze, când avea doar 9 ani.

Rejuvenarea vaginală: metode

În urma unui interviu exclusiv pentru Ce se întâmplă, Doctore?, Dr. Nico Ferariu, Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică şi Reconstructivă, a explicat care sunt metodele prin care se poate face rejuvenarea vaginală.

”În funcţie de necesitate, aici discutăm despre proceduri de la simplu la complex:

  1. rejuvenare cu ajutorul luminii intens pulsate sau laser, cu dispozitive speciale, în clinici de estetică, se obţine o îngroşare a pereţilor vaginali şi o rejuvenare.
  2. rejuvenare injectabilă, cu ajutorul acidului hialuronic sau a terapiei vampir – PRP, se obţine o îngroşare a peretelui vaginal anterior, a zonei cunoscută drept „ punctul G”.
  3. Vaginoplastia – intervenţie de reconstrucţie a pereţilor vaginali, efectuată cu anestezie generală, în condiţii de spital cu internare de 24 de ore, acolo unde ai nevoie de un chirurg experimentat şi unde trebuie să ştii clar care sunt riscurile care pot apărea şi complicaţiile care pot apărea pe perioada vindecării”.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân