Ellie White, infectată cu coronavirus: Am avut simptome violente. E o perioadă care m-a făcut să mă gândesc la alt job

  • Publicat:
  • Actualizat:
Ellie White, infectată cu coronavirus: Am avut simptome violente. E o perioadă care m-a făcut să mă gândesc la alt job

Cântăreața Ellie White a povestit, în cadrul unui webinar organizat de publicația Gândul, alături de Asociația Medici pentru România și Sanador, cum a debutat infecția cu coronavirus pentru ea și soțul ei, Doru Tincă, și cu ce simptome s-au confruntat cei doi. 

„Soțul meu a avut primul simptomele. A început că un fel de răceală cu febră, dure de cap, de piept. La două zile după, m-a luat și pe mine. La mine simptomele au fost mai violente. A început cu febră. A fost cu durere de cap, de ochi, de piept, mă durea pielea pe mine. Deși simptomele au fost mai violente ca la el, pe mine m-au lăsat mai repede”, spune Ellie White, cântăreață.

„Mai avem 4, 5 zile de carantină și apoi trebuie să ne facem niște teste pentru a vedea ce efecte a avut virusului în organismul nostru”, spune artista.

„Virusul este prezent în organism câteva săptămâni după perioada de carantină”

„Un medic ne-a lămurit legat de niște aspecte pe care în mod normal nu ni le-a comunicat nimeni, inclusiv că după ce trece perioada de carantină, de 14 zile, nu mai e nevoie să ne retestam. Virusul este prezent în organism câteva săptămâni după perioada de carantinare și oricum iese pozitiv, dar asta nu înseamnă că îl putem da mai departe. Ni s-a spus că trebuie să facem un test de sânge pentru a vedea efectele virusului în organism”, povestește Doru Tincă.

Viața de cuplu pentru Ellie White și soțul ei, în perioada pandemiei de coronavirus

Cei doi au declarat că perioada în care au fost izolați nu a fost o provocare pentru relația lor, ci dimpotrivă, i-a apropiat.

„Noi suntem un cuplu atipic, ne-am început relația stand mereu împreună. Nu a fost o provocare, dimpotrivă, ne-a adus mai aproape și ne-a readus aminte cum eram acum 10 ani, înainte să începem să facem fiecare și altceva”, spune Ellie White.

„E important să nu te lași doborât de emoții și orice problemă ar există se rezolva mai ușor în cuplu. Asta cu aruncatul vinei este calea mai ușoară spre despărțire”, adaugă artista.

„E o perioadă dificilă pentru lumea artistică”

„Pentru noi, lumea artistică, această perioada este grea, dificilă, domeniul nostru de activitate este închis. Am reușit să lansez două single-uri în această perioadă. Mi-a oferit mai mult timp să stau în studio, să creez, dar nu am avut un câștig financiar. Este o perioadă care ne-a făcut pe amândoi să ne gândim și la un alt job pentru a putea trăi pentru că dacă nu avem concerte trebuie și să trăim cumva”, mărturisește artista.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Tudor - Redactor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân