Ioan Prisecaru, milionarul din Topul Forbes, a găsit remediul universal: “Dansul energetic” | Altceva cu Adrian Artene

  • Publicat:
Ioan Prisecaru, milionarul din Topul Forbes, a găsit remediul universal: “Dansul energetic” | Altceva cu Adrian Artene

Jurnalistul Adrian Artene propune pentru această săptămână, în noul episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”, o discuție cu Ioan Prisecaru, cel despre care se spune că este milionarul din Topul Forbes.

Autor al mai multor cărți de dezvoltare personală și vindecare energetică, Ioan Prisecaru și-a început căutările în momentul în care o maladie extremă avea să-i pună viața în pericol. Din momentul în care a ieșit din cabinetul medicului cu o posibilitate de diagnostic sever, afaceristul și-a propus să caute soluții care să-i salveze viața, pentru ca mai apoi să-și facă un țel din a le transmite și oamenilor din jurul lui pentru a-i ajuta în lupta cu, în principal, cel mai mare inamic: STRESUL.

„Scopul meu în viață este acela de a transmite experiența pe care am trăit-o în toți acești ani în căutările mele. Mă duceam la firmă și mă ocupam de tot ce urmează să se întâmple în firmă, iar seară ajungeam obosit, terminat de stres și suprasolicitare. Cineva mi-a zis ”Citește cărți”. Eu mă gândeam tot timpul să fac bani pentru firmă. Tata mi-a spus din copilărie să fiu primul peste tot și am plecat cu acest gând”, a declarat Prisecaru la un moment dat.

În cadrul discuției pe care a avut-o cu Adrian Artene, Ioan Prisecaru vorbește deschis despre misiunea lui, despre temerile pe care le-a avut, dar și despre soluțiile pe care le-a găsit.

Așează-te relaxat la minte și la trup și ascultă acest episod de podcast care va avea premieră sâmbătă, 17 februarie, pe contul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene” pentru că ai ocazia să descoperi cum poți lăsa Universul să lucreze pentru tine, care este cea mai complexă formă de antrenament, ce ar trebui să mâncăm ca să fim sănătoși, care sunt antrenamentele care ne asigură succesul, ce blocaje emoționale sunt provocate de alimentație și cum putem să ne creștem vibrația prin muzică.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene” acolo unde, în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTikTok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân