Harrison Ford, despre obiceiurile care îl mențin în formă, la 80 de ani

De-a lungul anilor, Harrison Ford a cucerit numeroase inimi, în special pentru rolul său celebru, Indiana Jones.
  • Publicat:

De-a lungul anilor, Harrison Ford a cucerit numeroase inimi, în special pentru rolul său celebru, Indiana Jones. Acum, la 80 de ani, actorul a reușit să facă furori cu ultimul său film, Indiana Jones și cadranul destinului, ridicând numeroase semne de întrebare privind stilul de viață și obiceiurile pe care actorul le are și reușește să se mențină așa.

Prezent la Festivalul de Film de la Cannes într-o conferință de presă, Harrison Ford a fost întrebat de o jurnalistă cum reușește să se mențină în formă la 80 de ani, pentru că încă îl consideră atrăgător, făcând referire la o scenă din film în care rămâne la bustul gol.

„Am fost binecuvântat cu acest corp, îți mulțumesc că ai observat”, a răspuns actorul cu o notă de umor.

Harrison Ford a menționat că, pe lângă activitatea fizică, este foarte atent la ceea ce mănâncă zi de zi. Actorul a mărturisit de-a lungul anilor că încearcă să mănânce curat și că a eliminat din dietă carnea și produsele lactate.

În februarie 2020, Ford a fost invitat în emisiunea lui Ellen Degeneres, unde a vorbit despre alegerile sale alimentare. Întrebat ce face în acest sens, actorul a spus:

„Practic, nimic. Mănânc legume și pește. Este plictisitor”.

Gazda emisiunii nu a ezitat să-l întrebe ce l-a determinat să mănânce doar legume și pește.

„Am decis că am obosit să mănânc carne. Și știu că nu este deloc bine pentru planetă, iar asta înseamnă că nu este bine nici pentru mine”.

Fanii actorului nu sunt deloc surprinși de decizia luată, mai ales că în 2019 și-a arătat poziția față de mediul înconjurător, după ce a ținut un discurs despre importanța îngrijirii planetei noastre.

Pe lângă obiceiurile alimentare sănătoase, actorul reușește să fie activ în fiecare zi. Iubește să meargă cu bicicleta și să joace tenis.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân