Halle Berry a născut un băieţel

Actriţa Halle Berry a născut, sâmbătă, la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, băieţelul fiind primul copil al vedetei cu soţul său, Olivier Martinez. Cuplul a anunţaţ, în luna aprilie, că aşteaptă un copil, purtătorul lor de cuvânt afirmând: "Confirmăm că Halle Berry şi Olivier Martinez aşteaptă un copil. Nu vom oferi alte informaţii", informează contactmusic.com, citată de Mediafax.
  • Publicat:
Halle Berry a născut un băieţel

Actriţa Halle Berry a născut, sâmbătă, la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, băieţelul fiind primul copil al vedetei cu soţul său, Olivier Martinez. Cuplul a anunţaţ, în luna aprilie, că aşteaptă un copil, purtătorul lor de cuvânt afirmând: „Confirmăm că Halle Berry şi Olivier Martinez aşteaptă un copil. Nu vom oferi alte informaţii”, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

De asemenea, la sfârşitul lunii iulie, actriţa afirma că vrea să se întorcă foarte repede la muncă după ce va naşte, subliniind că nu vrea să ia o pauză în carieră după acest eveniment din viaţa sa.


„După ce voi naşte o să mă întorc la muncă cât mai curând posibil. Când am născut-o pe Nahla, mi-am luat o pauză de la muncă de aproape 4 ani. Dar, cum acum în cariera mea lucrurile merg foarte bine, vreau să lucrez în continuare. Din cauza aceasta, băieţelul va călători cu mine”, a declarat actriţa.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân