Natalie Portman invită adolescentele să se înscrie la un concurs de ştiinţă

Actriţa americană Natalie Portman a lansat un concurs destinat adolescentelor pasionate de ştiinţele exacte, pentru promovarea celui mai recent film al ei, "Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World", care va avea premiera pe 8 noiembrie în Statele Unite ale Americii, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.
08.10.2013
Natalie Portman invită adolescentele să se înscrie la un concurs de ştiinţă

Actriţa americană Natalie Portman a lansat un concurs destinat adolescentelor pasionate de ştiinţele exacte, pentru promovarea celui mai recent film al ei, „Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World”, care va avea premiera pe 8 noiembrie în Statele Unite ale Americii, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

Natalie Portman a lansat un concurs pentru adolescentele care au înclinaţii către ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică. Pasiunea actriţei pentru ştiinţă a îndemnat-o să meargă la castingul pentru rolul astrofizicienei Jane Foster din „Thor: The Dark World” (2013), iar acum doreşte să încurajeze tinerele să se implice mai mult în ştiinţele exacte, în cadrul unui concurs inspirat din aventurile lui Jane Foster.

Participantele la competiţie vor avea ocazia să ia interviuri, să participe la experimente şi evenimente interactive, dar şi să întâlnească personalităţi feminine din lumea ştiinţifică. Finalistele, despre care se va realiza un scurt documentar, vor fi anunţate în seara premierei filmului „Thor: The Dark World”, pe 8 noiembrie.

De asemenea, pe lângă lansarea acestui concurs, actriţa a mai declarat la începutul săptămânii că feminismul nu înseamnă doar femei care ştiu să se bată. „Un film despre o femeie fragilă şi vulnerabilă poate fi feminist dacă arată o persoană reală cu care să empatizezi”, a precizat aceasta, potrivit huffingtonpost.com.

Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: cel mai des întâlnite dependențe la români