Glenn Close face acte de caritate. Îşi scoate la licitaţie creaţii vestimentare de lux

Actriţa americană Glenn Close a decis să îşi vândă costumele Armani şi Prada pe care le-a purtat în timpul filmărilor pentru serialul "Daune şi interese/ Damages" în cadrul unei licitaţii pe site-ul eBay, în scopuri caritabile, informează dailymail.co.uk, citată de Mediafax.
  • Publicat:
Glenn Close face acte de caritate. Îşi scoate la licitaţie creaţii vestimentare de lux

Actriţa americană Glenn Close a decis să îşi vândă costumele Armani şi Prada pe care le-a purtat în timpul filmărilor pentru serialul „Daune şi interese/ Damages” în cadrul unei licitaţii pe site-ul eBay, în scopuri caritabile, informează dailymail.co.uk, citată de Mediafax.


În serialul de televiziune „Damages”, actriţa Glenn Close interpretează personajul Patty Hewes, o avocată talentată şi nemiloasă în sala de tribunal, renumită pentru articolele vestimentare elegante pe care le poartă şi pentru gusturile ei scumpe în materie de modă.

În vârstă de 66 de ani, actriţa americană a decis să vândă la licitaţie în scopuri caritabile toate cele 380 de articole vestimentare purtate în timpul acestui serial.
Ţinutele sale poartă semnătura unor case de modă celebre, precum Giorgio Armani, Prada, Balenciaga, Domenico Vacca, Christian Louboutin, Manolo Blahnik, Jimmy Choo.

Toate încasările vor fi donate organizaţiei de caritate Bring Change 2 Mind, o fundaţie pe care Glenn Close a înfiinţat-o în urmă cu mai mulţi ani pentru a lupta împotriva maladiilor mintale.

Licitaţia va avea loc pe site-ul de comerţ online eBay, iar fanii actriţei şi cei ai serialului „Damages” vor avea astfel posibilitatea de a achiziţiona creaţii vestimentare de lux la preţuri relativ scăzute.
Licitaţia se va întinde pe parcursul a nouă zile şi se va încheia vineri, 19 iulie, data la care va fi lansat pe DVD cel de-al cincilea sezon al serialului „Damages”.

Glenn Close a înfiinţat fundaţia Bring Change 2 Mind în 2010, după ce sora ei Jessie a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, la vârsta de 51 de ani. Fiul acesteia, Calen, a fost diagnosticat la rândul său cu schizofrenie.

Potrivit site-ului fundaţiei Bring Change 2 Mind, o şesime dintre adulţi suferă de maladii mintale, precum depresie, tulburare bipolară, sindrom al stresului posttraumatic şi schizofrenie.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”