Sharon Stone şi Kate Moss, sărut de 35.000 de lire sterline pentru cercetare medicală în domeniul SIDA

Actriţa Sharon Stone şi supermodelul Kate Moss s-au sărutat zgomotos pe buze în cadrul unei licitaţii caritabile, gestul celor două fiind "cumpărat" pentru suma de 35.000 de lire sterline, informează The Sun, citat de Mediafax.
  • Publicat:
Sharon Stone şi Kate Moss, sărut de 35.000 de lire sterline pentru cercetare medicală în domeniul SIDA

Actriţa Sharon Stone şi supermodelul Kate Moss s-au sărutat zgomotos pe buze în cadrul unei licitaţii caritabile, gestul celor două fiind „cumpărat” pentru suma de 35.000 de lire sterline, informează The Sun, citat de Mediafax.

Alături de sărutul aproape amical al celor două dive, pentru cele 35.000 de lire sterline (aproximativ 41.000 de euro) clientul a primit şi o sticlă mare de şampanie, cu autograful lui Moss şi Stone.

Gestul lui Kate Moss şi Sharon Stone a fost făcut în cadrul galei amfAR, care a avut loc în Sao Paolo, Brazilia, eveniment găzduit de cele două şi organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru cercetarea în domeniul SIDA.

Sărutul celor două dive nu a fost singurul moment de foc al galei. Moss a purtat o rochie extrem de sexy, care abia îi acoperea posteriorul. De asemenea, Stone, care a venit însoţită de partenerul ei argentinian Martin Mica, arăta senzaţional în rochia roşie cu decolteu generos, care o făcea să pară şi mai îndrăzneaţă decât partenera ei de scenă.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul „Total Recall” (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din „Instinct primar”, în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, graţie rolului său de invitat special în serialul „The Practice”, dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din „Casino”, care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.

În vara anului 2012, Sharon Stone a venit în România pentru a filma, alături de Andy Garcia, lungmetrajul „What About Love”, în regia lui Klaus Menzel.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii ’90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.
Kate Moss este în acelaşi timp un fotomodel foarte apreciat şi ocupă locul al doilea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume în anul 2012, cu venituri de 9,2 milioane de dolari.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân