Jon Bon Jovi si-a deschis restaurant cu mancare sanatoasa, unde „platesti asa cum poti”

Solistul a inaugurat recent in orasul Red Bank din statul american New Jersey un restaurant de tipul “platesti asa cum poti”, in cadrul unei initiative care are rolul de a promova voluntariatul si operele de caritate.
Jon Bon Jovi si-a deschis restaurant cu mancare sanatoasa, unde „platesti asa cum poti”
Jon Bon Jovi si-a deschis restaurant cu mancare sanatoasa, unde "pasa cum poti"

Solistul a inaugurat recent in orasul Red Bank din statul american New Jersey un restaurant de tipul „platesti asa cum poti”, in cadrul unei initiative care are rolul de a promova voluntariatul si operele de caritate.

JBJ Soul Kitchen, un restaurant care serveste versiuni considerate sanatoase ale unor preparate clasice din bucataria „soul food” (traditionala afroamericana), nu afiseaza preturi.

Clientii au posibilitatea de a primi o masa gratuita in schimbul unor activitati de voluntariat in folosul comunitatii sau a unei donatii in favoarea unor asociatii.

Citeste si: Femeile, mai interesate decat barbatii de mancarea sanatoasa

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Andreea Esca la 16 ani
Andreea Esca la 16 ani
Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere