Giulia: „Am ţinut o cură pe care nu o recomand nimănui – înfometarea”

Este una dintre cele mai longevive prezenţe din showbizul românesc. A crescut o dată cu publicul său. De-a lungul anilor a schimbat zeci de stiluri vestimentare, sute de machiaje, zeci de culori de păr şi de coafuri, zeci de stiluri muzicale. Ce a rămas neschimbat la Giulia Anghelescu? Vocea, talentul, ambiţia, perseveranţa. Şi silueta. Am vrut să-i aflăm secretele menţinerii în formă tinerii mămici şi am însoţit-o la sala de sport.
  • Publicat:

Este una dintre cele mai longevive prezenţe din showbizul românesc. A crescut o dată cu publicul său. De-a lungul anilor a schimbat zeci de stiluri vestimentare, sute de machiaje, zeci de culori de păr şi de coafuri, zeci de stiluri muzicale. Ce a rămas neschimbat la Giulia Anghelescu? Vocea, talentul, ambiţia, perseveranţa şi silueta.

Am vrut să-i aflăm secretele menţinerii în formă tinerii mămici şi am însoţit-o la sala de sport!

CSÎD: Cât de greu este să ai pe umeri de la o vârstă fragedă atenţia presei şi a publicului? Cum ai putut gestiona situaţiile grele de-a lungul timpului?     

Giulia: Familia mea a fost alături de mine şi m-au ţinut mereu cu picioarele pe pământ. Cânt de la 6 ani, în industria muzicală m-am lansat cu trupa Candy. Am avut momente de rebeliune şi au fost momente în viaţa mea când mi-aş fi dorit să am o copilărie normală, însă după câteva luni îmi era foarte dor de scenă.

CSÎD: În ce relaţie eşti cu silueta? Ce cure de slăbire aţi ţinut până acum?    

Giulia: Ea mă mai chinuie pe mine, eu o mai chinui pe ea, însă am renunţat de foarte mult timp la curele de slăbire drastice. La 15 ani am plecat în turneu cu trupa şi m-am îngrăşat aproximativ 10 kg din cauza meselor neregulate. Am ţinut o cură pe care nu o recomand nimănui: înfometarea. După ce am scăpat de kilogramele în plus am rămas cu un stomac sensibil, vergeturi… aşa că indiferent de situaţie un stil de viaţă echilibrat este cel mai sănătos mod de a slăbi.          

CSÎD: Cum te menţii în formă?     

Giulia: Sport... fac foarte mult aerobic şi mai puţin fitness, merg la repetiţii pentru coregrafiile din concertele mele o dată pe săptămână. Merg la sală de cel puţin 3 ori pe săptămână unde mă antrenez cu Vlad Matasa, el se ocupă de programul meu de antrenamente: abdomene, flotări şi exerciţii pentru picioare. Lucrez foarte mult cu greutatea corpului sau cu greutăţi foarte mici.

CSÎD: Când ai avut timp să înveţi să şi găteşti?

Giulia: Am învăţat de la mama mea. Gătesc mâncăruri destul de complicate şi vă invit şi pe voi la mine la masă. Îmi place să ştiu exact ce mănânc şi de unde sunt luate alimentele, îmi este mai uşor aşa să îmi supraveghez dieta. Altfel, sunt gurmandă, doar că niciodată nu exagerez.

CSÎD: Ce nu îţi place atunci când faci sport? 

Giulia: Să stau mai mult de o oră în sala de fitness. Prefer un antrenament mai intens dar mai scurt.

Fotograf: Octav Ganea

Hair stylist: Cleopatra Ama Micu

Locaţie: skywellness.ro

Vestimentaţie: Intersport, Adidas

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Dietele de primăvară ale vedetelor
Dietele de primăvară ale vedetelor
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”