Get Lucky cu prezervativele Daft Punk

Daft Punk s-a asociat cu o companie producătoare de prezervative pentru a lansa un nou sortiment, numit după hitul "Get Lucky", lansat în acest an de trupa franceză, pe ambalaj fiind imprimată şi imaginea copertei albumului.
  • Publicat:
Get Lucky cu prezervativele Daft Punk

Daft Punk s-a asociat cu o companie producătoare de prezervative pentru a lansa un nou sortiment, numit după hitul „Get Lucky”, lansat în acest an de trupa franceză, pe ambalaj fiind imprimată şi imaginea copertei albumului.

DJ-ul american Diplo a postat, pe o reţea de socializare, o fotografie cu un pachet de prezervative desfăcut, cu o descriere obraznică: „Mulţumesc lui Dumnezeu că am avut aceste prezervative la mine noaptea trecută”.

Daft Punk se alătură astfel membrilor formaţiei britanice JLS, care şi-au lansat, în 2010, propriul lor brand de prezervative, „Just Love Safe”.

Trupa franceză Daft Punk este considerată drept una dintre cele mai de succes din domeniul muzicii electronice din toate timpurile.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân