Fotbalistii romani, implicati in campanii umanitare

Comitetul International de Cruce Rosie (CICR), impreuna cu Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal (UEFA), Federatia Romana de Fotbal si Crucea Rosie Romana, au lansat campania de colectare de fonduri: UEFA EURO 2008 - "Inscrie pentru Crucea Rosie"
  • Publicat:
Fotbalistii romani, implicati in campanii umanitare
Fotbalistii romani, implicati in campanii umanitare

Comitetul International de Cruce Rosie (CICR), impreuna cu Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal (UEFA), Federatia Romana de Fotbal si Crucea Rosie Romana, au lansat campania de colectare de fonduri: UEFA EURO 2008 – "Inscrie pentru Crucea Rosie".

UEFA a ales CICR  ca partener oficial la EURO 2008

Campania este organizata pentru ajutorarea victimelor minelor anti-personal din Afganistan, care vor putea beneficia prin acest program de membre artificiale. De asemenea, vor beneficia de sprijin persoanele vulnerabile de la nivelul fiecarei tari implicate in campanie.

In tara noastra, Crucea Rosie Romana impreuna cu Federatia Romana de Fotbal au hotarat sa se implice activ in campania „Inscrie pentru Crucea Rosie”, urmand ca sumele obtinute sa fie utilizate pentru ajutorarea copiilor talentati la sport, proveniti din familii cu venituri reduse.

Inscrie si tu pentru Crucea Rosie!

Participarea la campania „Inscrie pentru Crucea Rosie” se face prin intermediul paginii web www.scorefortheredcross.org unde vizitatorii pot cumpara goluri virtuale pentru echipa favorita de fotbal. Un gol este echivalentul a 1 euro. In functie de numarul de goluri cumparate de sustinatori, se stabileste si titlul pentru „Cea mai umanitara echipa de fotbal de la EURO 2008”.

Directorul Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, s-a aratat deschis acestui parteneriat, cu Crucii Rosii Romane, in scop umanitar : “Vom incerca prin toate mijloacele de care dispunem sa atragem cat mai multi suporteri care sa cumpere goluri atat pentru programul de ajutorare a victimelor minelor anti-personal din Afganistan, cat si pentru programele sociale ale Crucii Rosii Romane. Sunt convins ca echipa nationala a Romaniei va ocupa un loc fruntas in clasamentul celor mai umanitare echipe de fotbal si ca jucatorii nostri vor face tot posibilul sa inscrie pentru Crucea Rosie“.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Ochelari pentru priviri celebre
Ochelari pentru priviri celebre
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân