Florin Vasilică a fost operat pe creier. Care este starea lui de sănătate după intervenția chirurgicală

Florin Vasilică a fost operat de urgenţă pe creier. Diagnosticul teribil cu care se confruntă fiul regretatului Liviu Vasilică.
  • Publicat:

Florin Vasilică, fiul regretatului cântăreț de muzică populară Liviu Vasilică, se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Artistul a fost diagnosticat cu hematom cerebral, o afecțiune destul de periculoasă. El a fost deja operat. Cum se simte acum? 

Florin Vasilică a fost operat pe creier

Florin Vasilică a necesitat o intervenție chirurgicală urgentă. Pe rețelele de socializare, el a povestit că medicii i-au descoperit un hematom cerebral, o acumulare de sânge în jurul creierului care îi poate afecta funcțiile. Zilele trecute, el anunța că va suferi o operație pe creier.

„Astăzi urmează să fiu supus unei operații de hematom cerebral. Sper că totul va decurge bine și ne vom revedea curând. Revin la voi după ce voi trece peste această grea încercare”, a scris Florin Vasilică pe pagina de Facebook.

La scurt timp de la intervenție, solistul a revenit cu un alt mesaj pe rețelele de socializare, prin care le mulțumea celor care au fost alături de el în cele mai dificile momente. În plus, Florin Vasilică a precizat că va reveni cât de curând pe scenă.

Citește și: Cum a descoperit Dan Ciotoi că suferă de cancer: „Am ajuns acasă, aveam niște crampe abdominale puternice”

Cum se simte acum

„Operația de ieri a decurs foarte bine…Vă mulțumesc din inimă pentru toată susținerea morală și pentru miile de mesaje care mi-au dat foarte multă putere! Vă mulțumesc pentru faptul că existați! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Nu am realizat că sunt atât de iubit de public… M-ați emoționat până la lacrimi… Mesajele și rugaciunile voastre au făcut ca eu deja să mă simt foarte bine, de parcă nimic nu s-a întâmplat.

Cred că am greșit când am decis să mă retrag temporar din viața publică. Față de voi nu e corect. Din acest motiv promit să revin într-un timp extrem de scurt. VĂ IUBESC ȘI VĂ PREȚUIESC!”, a scris Florin Vasilică, pe pagina sa de Facebook.

A suferit patru intervenții la coloană

Florin Vasilică a mai suferit și alte operații grele! În trecut, el a fost operat de patru ori la coloana vertebrală, din cauza inflamațiilor la șolduri.

„Am încercat să rezolv acea inflamație cu tratament, dar se pare că trebuie să facem niște infiltrații și niște chestii, căci, de fapt, în asta va consta intervenția. Până să ajung la momentul acelei intervenții va trebui să mai fac niște proceduri. Va fi ceva minim invaziv. Și cu coloana am rezolvat tot cu intervenții minim invazive”, spunea acesta. 

Sursa foto: facebook Florin Vasilică

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân