Antrenament: cel mai greu program pe care Ellie White îl face acasă

Din cauza programului încărcat, Ellie White a renunţat să meargă la sală, dar se antrenează intens cu ajutorul celui mai greu antrenament de fitness pe DVD.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Antrenament: cel mai greu program pe care Ellie White îl face acasă
Antrenament: cel mai greu program pe care Ellie White îl face acasă

Chiar dacă a renunţat să mai meargă la sală, Ellie White a găsit o soluţie eficientă de a obţine o siluetă tonifiată, reuşind să slăbească în timp ce se antrenează acasă. Deşi pare greu de crezut, artista a obţinut braţe bine definite şi un abdomen de fier, iar asta datorită antrenamentului Insanity Max 30 Workout, pe care îl practică în sufragerie, de trei ori pe săptămână, timp de 30 de minute.

Insanity Max 30 Workout, cel mai greu antrenament de fitness pe DVD

Insanity Max 30 Workout este un program creat de Shaun T, iar antrenamentele pe intervale durează 30 de minute. Este considerat cel mai greu antrenament de acest tip, care se bazează strict pe greutatea propriului corp, prin mişcări repetitive şi poziţii dificile. Acesta poate fi urmat acasă, pe cont propriu, fiind un antrenament cardio care te ajută să nu-ţi pierzi condiţia fizică. Acest program pune foarte mult accentul pe exerciţiile cardio, care ajută la eliminarea grăsimii de pe corp, combinate cu cele care ajută la creşterea masei musculare. Ellie White obişnuia să meargă la sală, unde făcea exerciţiile alături de un antrenor personal, dar nu s-a mai putut ţine de program, din cauza deplasărilor în ţară pentru concerte. În schimb, artista a găsit soluţia ideală, iar antrenamentele de mare intensitate pot fi urmărite atât pe DVD, cât şi pe Youtube.

“În ultimele luni, am fost foarte ocupată şi nu mai ştiam cum să mă împart. Mereu săream peste orele de sport şi alegeam să rezolv alte lucruri între timp. Însă am găsit pe internet cel mai scurt şi mai intens antrenament care se găseşte pe un DVD. Şi vreau să vă spun că este cu adevărat o nebunie de antrenament, la fel cum îi spune şi numele. Durează doar 30 de minute pe zi şi are rezultate uimitoare”, povesteşte Ellie White.

Ellie White, programul de antrenament:

Cu ajutorul acestui program pe care îl urmează, Ellie White a câştigat nu doar un corp armonios şi sănătos, ci a economisit şi timp. Pe lângă asta, obţine cele mai bune rezultate fără să aibă nevoie de aparate speciale, greutăţi sau alte accesorii.

“Dimineaţa, înainte de micul dejun, când încă dorm toţi în casă, eu îmi beau cafeaua şi trec la antrenament. E atât de simplu pentru că am scutit mersul la sala de sport şi înapoi, nu am nevoie de greutăţi sau alte accesorii pentru fitness şi am parte de cele mai bune rezultate. Însă vă spun că aveţi nevoie de o mică doza de nebunie pentru a urma acest tip de antrenament. Este extrem de greu şi dacă nu ai o motivaţie suficient de puternică, vei ceda”, spune artista.

Ellie White, cură de slăbire:

Bineînţeles, pentru un corp armonios şi sănătors, sportul nu este suficient. Ellie White este foarte atentă la alimentaţie, iar rezultatele sunt vizibile datorită unei cure de 10 zile care include o o salată creată de un nutritionist suedez. Aceasta este considerată cea mai ciudată salată din lume, iar asta deoarece conţine ingrediente care, la prima vedere, par greu de îmbinat, fiind vorba atât de fructe şi legume, cât şi de condimente.

”Am descoperit recent o salată care mi-a atras atenţia şi care, pe cât de ciudată pare, pe atât de sănătoasă şi eficientă este pentru a-ţi da o stare de bine şi a topi kilogramele acolo unde este nevoie. Eu am mâncat-o dimineaţa şi seara, iar la prânz am ales legume verzi cu puţină carne slabă, timp de 10 zile!”, a dezvăluit Ellie White.

Ellie White are o carieră muzicală de 15 ani, iar înainte de a se lansa solo, artista a descoperit succesul alături de trupa DJ Project, unde era solistă. De-a lungul timpului, a lansat hit-uri precum Privirea Ta, Nu te mai caut, Power of Love şi a fost premiată cu numeroase trofee. Cântăreaţa are doi copii: Mihai, în vârstă de 6 ani şi Maria Alexis, în vârstă de 3 ani.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”