Femeia anului 2006

…Esti chiar tu! In anul 2006 se poarta femeia puternica, femeia care isi propune si – obligatoriu – reuseste sa aiba succes in toate: in cariera, in dragoste, in relatiile cu cei din jur. E anul tau! Pregateste-te sa treci peste toate ob
  • Publicat:
Femeia anului 2006
Femeia anului 2006

Este la moda femeia care vrea devina independenta cu orice chip, chiar daca are un iubit sau un sot si chiar daca este mama. Ea se simte implinita cand primeste aprecierea colegilor, a familiei si, de ce nu, a fostilor parteneri. Dar pentru asta are nevoie de o supradoza de incredere in sine. Cum face rost de ea? Prin afisarea unui look fara cusur, prin supravegherea atenta a regimului alimentar, prin sport si prin tratamente corporale eficiente.

Anul in care suprematia barbatilor va lua sfarsit?
Femeia anului 2006 are o mare problema de rezolvat, fiind inca fortata sa isi masoare puterile cu barbatul. Suprematia sexului puternic persista, ca o vesnica bariera in calea devenirii totale a femeii. O prietena, prezentatoare de televiziune, remarca recent ca ziaristii o intreaba mereu cum impaca o cariera de succes cu viata de familie. Sunt intrebari care nu se adreseaza niciodata barbatilor din politica, din televiziune, din showbiz. De ce oare? Exista cumva impresia ca, daca o femeie se ocupa mai mult de cariera, isi neglijeaza sotul sau copiii? Cei care inca mai cred ca femeia moderna nu poate reusi in tot ce-si propune vor avea parte in 2006 de o mare surpriza. Schimbati-le parerea, fetelor!

O femeie lipsita de complexe e o femeie fericita
Femeia anului 2006 este dornica sa invete mai mult, sa exploreze domenii noi, e capabila sa-si exploateze creativitatea, calitatile, sa arate bine, sa fie simpatizata. Pentru ea, cuvantul „complexata” nici nu exista. Ganditi-va, pentru comparatie, la femeile de odinioara, care refuzau ideea de a se dezbraca si de a plonja intr-o piscina (inca mai exista cazuri…). Daca, peste douazeci de ani, vom proceda si noi la fel, va insemna ca lucrurile nu vor fi evoluat cu nimic. Insa, daca ne vom dovedi lipsite de complexe si ne vom plimba cu nonsalanta pe marginea piscinei in bikini minusculi, va insemna ca inca aratam bine, pentru ca am mers regulat la sala si am stiut sa ne respectam frumusetea si sanatatea. Atuurile din plan psihologic se transpun rapid in plan social. Femeia anului 2006 stie cel mai bine ca siguranta de sine o propulseaza rapid in pozitii-cheie. Ea arata foarte bine, convinge si seduce. Nu se grabeste sa devina mama inainte de a-si vedea cariera implinita. Superba Madonna, mamica realizata si cantareata de top, dovedeste din plin ca asa ceva este posibil.

Urmeaza-le exemplul!
Femeia-model promovata de mass-media de azi este o invingatoare care cultiva cu fervoare toate dimensiunile feminitatii sale. Angelina Jolie a uimit opinia publica de pretutindeni cu preocuparea ei permanenta pentru implinirea totala ca femeie: maternitatea. A adoptat doi copii, iar relatia ei actuala cu Brad Pitt vine sa intregeasca ideea ca imposibilul este doar o prejudecata. In celalalt colt al ringului, Jennifer Aniston si-a sters o lacrima, dar vointa feminina a invins si de data asta – acum incepe din nou sa straluceasca. Si modelele noastre de succes fac furori peste hotare: Catrinel Menghia, Diana Dondoe, Monica Barladeanu cuceresc Occidentul prin frumusete si tenacitate. Fetelor, deci se poate!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Negocierea salariului
Negocierea salariului
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân