Expoziţie de fotografie Mediafax Foto „Best of 2012” în Băneasa Shopping City

Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, lansează, sâmbătă, 1 iunie, în Băneasa Shopping City, o expoziţie cu 60 dintre cele mai reprezentative fotografii din Albumul "Best of 2012".
31.05.2013
Expoziţie de fotografie Mediafax Foto

Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, lansează, sâmbătă, 1 iunie, în Băneasa Shopping City, o expoziţie cu 60 dintre cele mai reprezentative fotografii din Albumul „Best of 2012”.

Fotografiile pot fi admirate la etajul 1 în incinta Băneasa Shopping City, în perioada 1-20 iunie.

Albumul, din colecţia Best of, a fost lansat la începutul lunii mai şi întruneşte într-o manieră elegantă şi exclusivistă cele mai expresive fotografii realizate de fotoreporterii şi colaboratorii Mediafax Foto pe tot parcursul anului trecut.

Anul 2012 a fost un an încărcat de evenimente dintre cele mai diverse. De la protestele de stradă din Piaţa Universităţii din ianuarie, la ninsorile abundente care au lăsat o mulţime de persoane sinistrate în luna februarie sau organizarea finalei Europa League la Bucureşti în mai, la Jocurile Olimpice de la Londra, până la toate evenimentele din jurul acţiunii de demitere a preşedintelui Traian Băsescu şi alte sute de evenimente interne sau internaţionale, fotoreporterii noştri au fost mereu în mijlocul evenimentelor pentru a vă putea transmite cele mai grăitoare imagini de la faţa locului.

„Fotografia aleasă pentru coperta albumului “Mediafax Foto – Best of 2012” este cea făcută de fotoreporterul nostru Sebastian Sascău, cu ocazia manifestărilor organizate la Bacău, în data 1 decembrie, pentru celebrarea Zilei Naţionale a României. Am ales această imagine în primul rând pentru sentimentele de patriotism şi optimism pe care le transmite, făcându-ne să ne gândim la o zi de mâine mai bună”, spune Marius Smădu, coordonator al Departamentului Foto al Mediafax Group.

 Albumul „Mediafax Foto – Best of 2012” poate fi achiziţionat online, la preţul de 99,99 lei, la adresa www.mediafax.ro/album „Mediafax Foto – Best of 2012” are ca parteneri pe NNDKP, Alpha Bank, Apa Nova Bucureşti şi Intrarom.

Povestea anului 2012 a fost descrisă pe baza fotografiilor din album şi într-un format video:

Mediafax Foto face parte din Mediafax Group şi este liderul pieţei româneşti de fotografie de presă. Departamentul foto s-a dezvoltat în cadrul Agenţiei de presă Mediafax din 1995 şi furnizează zilnic cel mai consistent flux de fotografie de eveniment românesc, asigurând conectarea presei locale şi naţionale la cele mai relevante evenimente petrecute zi de zi în România.

Imaginile Mediafax Foto sunt preluate în fiecare zi de cele mai importante publicaţii din ţară. Arhiva foto online a Mediafax conţine peste 340.000 de imagini de la cele mai importante evenimente care au avut loc în România, din 1990 până în prezent. Acestora li se adaugă cele peste 3,5 milioane de fotografii de eveniment extern, arhivate din 2002 şi până în prezent, din arhiva Agence France Presse, distribuită de Mediafax Foto, dar şi din alte arhive.

 

Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: cel mai des întâlnite dependențe la români