Enjoy 2007!

Iata-ne cum pasim in noul an plini de energie si sperante! E timpul unei schimbari imediate – o coafura noua, un new entry amoros sau macar o brand new diet, combinata cu sport.
  • Publicat:
Enjoy 2007!
Enjoy 2007!

Iata-ne cum pasim in noul an plini de energie si sperante! E timpul unei schimbari imediate – o coafura noua, un new entry amoros sau macar o brand new diet, combinata cu sport. Ai nevoie sa asortezi aceste planuri marete cu un nou look, perfect, care sa-ti dea o incredere in sine! Ia si tu exemplul dulcicai Jojo care se prezinta cu o noua coafura, ca sa fie sigura ca va arata trasnet si in 2007. Ca sa nu mai vorbim ca a luat sportul mai mult decat in serios – a dobandit chiar o diploma de instructor de aerobic!

Iarna incepe abia acum sa-si mai intre in drepturi – dupa atata „primavara”, frigul incepe sa-si arate coltii si atenteaza fix asupra tenului nostru. Noi iti oferim cateva secrete, potrivite acestor intemperii. Afla in numarul nostru de ianuarie cum sa-ti aperi frumusetea! Cred ca te-ai saturat de atatea sarmalute si cozonaci. Bucatele astea romanesti sunt gustoase, dar ingrasa rau… si aici chiar nu merge „cui pe cui se scoate”. Dupa o dieta hipercalorica romaneasca, noi iti propunem sa te redresezi cu o superdieta japoneza. Afla din paginile revistei noastre ce trucuri folosesc dieteticienii celebri in ceea ce priveste combinatia de peste crud, orez fiert, wasabi si sos de soia.

Am vorbit cu Camelia Potec, cu Gianina Corondan si cu baietii sexy din telenovele despre secretele formei lor – incearca sa ne convinga ca din 2007 trebuie sa ne ridicam cu totii la standarde europene: fresh, cool, sporty, full of joy. Sexul trebuie sa insemne inainte de toate placere. Deci, fara microbi, virusuri, chlamydii si alte surprize-surprize! Cu alte cuvinte, solutia este – sexul „safe”, daca vrem placere pe moment si mai tarziu.

Cat despre sanatate, ea e maxima doar daca stim sa facem cele mai inteligente alegeri. Noroc cu intrarea in Europa, care inseamna mai putine chimicale si pericole care ne pandesc in alimente. E un lucru bun pentru forma noastra fizica si psihica, pentru ca sanatatea maxima iradiaza in privire, atitudine si intelect. Nu te lasa invinsa de comoditate. Lupta pentru a fi frumoasa, sanatoasa, desteapta si cu o silueta impecabila! Si exemplele curg in jurul nostru. Afla povestea unei fete care a reusit sa slabeasca 22 de kilograme in 3 luni!

La multi ani in Europa! De acum nu mai ai nici o restrictie – pe frumusetea, ambitia si inteligenta ta se pune mare pret! Merita sa le upgradezi putin! Iti doresc multa POFTA DE VIATA NOUA IN UNIUNE!
 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum m-am relaxat de Sarbatori?
Cum m-am relaxat de Sarbatori?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân