Cum m-am relaxat de Sarbatori?

Ca au multi bani si pot sa-si permita orice, stie toata lumea. In vacanta de Sarbatori insa nu dau dovada de mai mare imaginatie decat orice pamantean. Starurile ori isi pun schiurile in picioare, ori se bronzeaza printr-un colt calduros al planetei.
  • Publicat:
Cum m-am relaxat de Sarbatori?
Cum m-am relaxat de Sarbatori?

Lucy Liu
Galben vs. negru
In timpul Sarbatorilor de iarna, frumoasa asiatica vrea sa-si schimbe tenul ei galben cu unul foarte bronzat. De obicei, ajunge in Filipine, unde incearca specialitatile traditionale si unde sta pe nisip cat e ziua de lunga. Timp de vreo doua saptamani.

Colin Farell
Doar pentru o scoica
Nici lui nu-i plac anotimpul rece si Craciunul petrecut printre fulgi de zapada. Deci, anul acesta il putem vedea in Caraibe. „Ma relaxeaza sa strang scoici”, spune sex simbolul. Acasa are o adevarata colectie de cochilii. Aviz amatoarelor!

Ewan McGregor
Povesti la 0 grade
Actorul e un impatimit al sporturilor de iarna. Pe partie pleaca de obicei in gasca mare, si cu cei din familie, si cu prieteni cu care poate sa povesteasca pe langa partie. In tot cazul, coboara cu usurinta si trasee grele. Anul acesta alege muntii Canadei.

Catherine Zeta-Jones
Tot clanul in Alpi
Pentru cei care aleg sa mearga anul acesta in Alpi, poate fi o sansa sa vada de aproape cuplul Catherine Zeta-Jones – Michael Douglas. Cei doi practica sporturi de iarna de cand erau extrem de tineri. Pe partii nici cei doi copii nu lipsesc.

Cameron Diaz
Si pe val, si pe zapada
E experta cand se pune pe placa de surf. La fel de experta este si cand se da cu snowboard-ul. A invatat singura cele doua sporturi si chiar se poate lauda cu abilitatile ei. Impreuna cu prietenul Justin Timberlake pleaca si ea anul acesta tot in Alpi.

Salma Hayek
Dupa familie, nisip fierbinte
Salma are grija ca tenul ei sa fie bronzat si iarna. Anul acesta, o sa capete o culoare ciocolatie pe plajele din Haiti. „Imi plac  mancarea traditionala de Craciun, bradul si familia mea mare. Dar dupa aceasta sarbatoare, parca merge sa schimbi complet peisajul.”

Russel Crowe
Dupa familie, nisip fierbinte
Da cu undita
De cand este un familist convins, toate vacantele lui se petrec in trei. De obicei in Australia unde, de Revelion, oricum este vara. Familia Crowe obisnuieste sa mearga la pescuit pentru relaxare. Iar Russell crede ca are mare talent in acest sens.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Jojo, instructoarea de aerobic
Jojo, instructoarea de aerobic
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”