Elena Gheorghe – o pofticioasă care arată perfect

Cum reuşeşte Elena să arate atât de bine la orice oră din zi şi din noapte? este întrebarea multora, mai ales că acum un an şi jumătate, după ce l-a născut pe Nicholas a ieşit din spital îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurţi şi un top mulat. Mulţi se întrebau atunci, dacă chiar a născut ea sau o mamă surogat!
  • Publicat:

Cum reuşeşte Elena să arate atât de bine la orice oră din zi şi din noapte? este întrebarea multora, mai ales că acum un an şi jumătate, după ce l-a născut pe Nicholas a ieşit din spital îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurţi şi un top mulat. Mulţi se întrebau atunci, dacă chiar a născut ea sau o mamă surogat!

Iată că artista deţine reţeta succesului în carieră, familie şi are are toate armele şi determinarea pentru a se menţine în formă maximă.
 

CSÎD: Câte concerte ai pe săptămână în general? Cum faci faţă oboselii, având în vedere că eşti mereu pe drumuri?

Elena Gheorghe: Am şi săptămâni cu câte 8 concerte în 2 zile. Sunt kilometri mulţi, în maşină sau avion, sunt nopţi albe, dans pe scenă de ore întregi, multă energie consumată şi am nevoie de disciplină de soldat ca să mă menţin în formă şi să rezist la capacitate maximă.
În perioadele foarte aglomerate, când ştiu că voi acumula multă oboseală, am grijă de alimentaţia mea, beau multe sucuri naturale din fructe sau din legume verzi cu adaos de germeni, ronţăi seminţe şi legume proaspete, aleg numai proteine de calitate şi fac tot posibilul să dorm măcar 7 ore la fiecare 24 de ore. Când am o zi mai liberă, fug la sală, la masaj şi doooorm, dooorm ca să recuperez.

CSÎD: Menţionează 10 surse de energie!

E.G.: Zâmbetul lui Piticolas, aşa îl alint pe fiul meu, îmbrăţişările soţului meu, dragostea fanilor mei, prima ascultare a oricărei piese pe care o compune Laurenţiu cu gândul la vocea mea, o şedinţă de masaj cu miere, făcută de mâinile de aur ale minunatei Francisca, fructele de vară, o masă împreună cu tot clanul Gheorghe, în curtea părinţilor mei, un concert într-o noapte de vară pe orice plajă de la Marea Neagră, 5 minute în care mă bucur de tot ce e în jurul meu, concentrându-mă doar pe ce e “aici şi acum” şi îngheţată, îngheţată, îngheţată.

CSÎD: Care este dieta ta de vară?

E.G: Încep în mai, devreme cu o cură de căpşuni, urmează apoi o lună nebuuuună şi duuulce de cireşe (direct din livada tătălui meu), în “luna lui cuptor” înnebunesc după salate multe, caise, vişine, iar în august mănânc pepene, pepene, pepene. Toate acompaniate de mult peşte, brânzeturi, fructe de mare şi da, recunosc: I scream for icecream.

CSÎD: Mănânci multe fructe! Multe persoane se feresc de fructe pe motiv că îngraşă!

E.G.: Ahhh, pot să megaîngraşe, nu doar să îngraşe, că eu de fructe nu mă las niciodată! Le ador, sunt un desert minunat, plin de vitamine şi îmi dau enorm de multă energie, de care am atâta nevoie în lunile nebune de vară!

CSÎD: Ai trecut cu brio „proba costumului de baie”. Care sunt secretele menţinerii în formă?

E.G.: Mulţumesc mult pentru compliment. Aş vrea să pot spune precum cele mai norocoase: “Am un metabolism perfect”, dar aş minţi. Am nevoie de disciplină, de sport, de alimentaţie sănătoasă, de rigoare ca să nu iau în greutate şi să-mi menţin kilogramele la care mă simt cel mai bine.
Dansez mult, fac şi antrenamente la sală, şedinţe de masaj, mănânc sănătos (mă las inspirată de Nicholas, care “papă buuun”) şi îmi celebrez feminitatea cu bucurie şi mândrie. Toate suntem superbe atunci când ne simţim bine, sănătoase şi pline de viaţă, nu?

CSÎD: Deşi Nicolas este mare, mulţi încă nu cred că poţi arăta atât de bine după ce ai născut. De ce majoritatea femeilor după ce rămân însărcinate au mari probleme cu silueta, multe nu îşi mai revin niciodată? Cum îţi explici?

E.G.: Probabil că pentru foarte multe dintre noi, după ce naştem, nu mai suntem aşa de… importante. Experienţa maternităţii este una nouă, uneori dificilă, care presupune enorm de multă energie şi răbdare, iar toată dragostea noastră merge spre puiul care depinde cu totul de noi. Unele dintre noi trebuie să ne mobilizăm rapid şi să revenim la forma de dinainte (mai ales noi, artistele, care trăim din imaginea noastră), dar sunt şi mămici “norocoase”, care îşi pot permite să-şi ia o perioadă de timp fără stres, calmă, fără presiunea unui deadline ca să-şi reintre în formă. Şi nu e nimic rău în asta. Corpul nostru se modifică, devenim frumoase cu siluete “clepsidră”, hiperfeminine, tot ce contează este să fim în armonie cu noi şi să ne iubim mult, pentru că merităm totul. Eu nu am văzut nici o mamă care să nu fie SUPERBĂ!

CSÎD: Eşti pofticioasă?

E.G.: Da, da, da, de 100 de ori DAAA! Se spune că devenim foarte pofticioase în timpul sarcinii, dar eu sunt pofticioasă mai ales după sarcină. Dacă mănânci o îngheţată în faţa mea şi nu mă laşi să gust, ţi-o fur, să ştii! (râde)

CSÎD: La ce preparate nu rezişti?

E.G.: Îngheţată, pufuleţi, tort de ciocolată, parfeuri, cup-cakes, clătite, paste… Zic să mă opresc, că vă umplu toată revista cu poftele mele.

CSÎD: La ce oră iei ultima masă seara?

E.G.: Ştiu, ştiu, ştiuuu că ar trebui să nu mănânc după 19.00, dar dacă am concerte noaptea, mi se întâmplă să mănânc şi la 01.00 dimineaţa! Dar după 2 ore de cântat şi dansat pe scenă, vă asigur că dai jos şi o felie uriaşă de tort cu ciocolată, bezea şi frişcă. Ah, mi-e poftă! (râde)

CSÎD: Cum vă înţelegeţi cu Nicolas?

E. G.: Mi-nu-nat! E cel mai vesel, cuminte şi drăgălaş copil din lume. Ne iubim enorm, ne jucăm, cântăm, dansăm şi creştem împreună. +sta e marele avantaj să faci copii foarte tânăr: redescoperi împreună cu cel mic toate bucuriile copilăriei, cu multă energie. E o bucurie enormă să fim părinţi şi să copilărim din nou, toţi trei, cu mintea şi ochii larg deschise.

CSÎD: Sunteţi nişte părinţi foarte tineri! Aveţi vreun sfat privind vârsta ideală pentru a deveni părinţi?

E.G.: Eu sunt foarte bucuroasă că am decis să devin mamă foarte tânără. Mi se pare important să fii cât mai aproape de generaţia copilului tău, să ai energia tinereţii atunci când îl creşti, dar cred că orice vârstă la care decizi să devii părinte are farmecul şi avantajele ei. Important e să ne asumăm deplin experienţa şi să ne bucurăm din tot sufletul de ea. Poate pare truism, dar nu e vorbă în vânt: să fii părinte e cel mai important, cea mai frumoasă călătorie din viaţă.

CSÎD: Eşti foarte activă pe reţelele sociale? Ai devenit dependentă de ele?

E.G.: Am citit de curând că una din noile obsesii ale generaţiei noastre este FOMO (“fear of missing out”). Nu pot să spun că încă am o suferinţă-dependentă, dar sunt înnebunită după comunicarea în social media. Îmi place că totul se petrece aici şi acum şi că am un canal atât de direct şi de sincer de comunicare cu “drăgălaşii” mei, cu fanii. E o oportunitate pe care o ador şi de care mă bucur din plin.

CSÎD: Eşti mereu cu soţul tău! Consideri că aceasta este reţeta unui cuplu fericit?

E.G.: E reţeta noastră, deci e cea mai bună pentru noi. Funcţionează de mai bine de 8 ani şi ne e foarte bine aşa. Ne-am obişnuit să fim mereu împreună şi când ne ciondănim ne iubim şi ne e bine aşa. Ne ascultăm mult, comunicăm, plănuim, râdem şi ne bucurăm de drumul nostru în 2.

Fotografii de Adrian Stoicoviciu
Asistent foto: Vlad Dinu
Realizator: Mădălina Drăgoi
Make-up artist: Raluca Luca
Hair stylist: Mihai Cioca Vestimentaţie: Takko Fashion, Aubade, H&M, garderoba vedetei


Mulţumim scoala-nautica.ro, Windsurf Club Bucureşti

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”