Donatella Versace a primit în dar o melodie compusă de Lady Gaga

Lady Gaga a scris o melodie în onoarea creatoarei de modă Donatella Versace Cântăreaţa americană Lady Gaga a scris o melodie în onoarea faimoasei creatoare de modă Donatella Versace, artista spunând că este "o melodie pop distractivă şi nebună", informează contactmusic.com, citată de Mediafax.
  • Publicat:
Donatella Versace a primit în dar o melodie compusă de Lady Gaga

Lady Gaga a scris o melodie în onoarea creatoarei de modă Donatella Versace
Cântăreaţa americană Lady Gaga a scris o melodie în onoarea faimoasei creatoare de modă Donatella Versace, artista spunând că este „o melodie pop distractivă şi nebună”, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

Piesa dedicată creatoarei de modă Donatella Versace, cu care Lady Gaga este prietenă, a fost inclusă pe noul album al artistei – „ARTPOP”.
„Melodia este distractivă şi nebună, cu beat-uri electronice, şi am realizat-o cu producătorul meu Zedd. Este vorba despre o femeie puternică şi căreia nu îi pasă ce crede şi spune lumea, fiind mândră de ceea ce este şi care îşi continuă drumul indiferent de circumstanţe”, a declarat Lady Gaga pentru JustJared.com.

Pe de altă parte, Donatella Versace a afirmat că iubeşte melodia pe care Lady Gaga i-a dedicat-o. „Vreau să-i mulţumesc pentru genialitatea, creativitatea şi talentul incredibil. Sunt onorată să fiu prietena ei şi, desigur, iubesc această melodie”, a spus Donatella Versace.

Versurile melodiei dedicate creatoarei de modă sunt: „Donatella, poate este o afurisită, poate e prea slabă, poate e prea bogată, poate e prea în top. Sau, poate este genială, poate este inteligentă, poate este puternică, poate este totul, poate este Donatella/ Donatella, maybe she’s a bitch, maybe she’s too skinny, maybe she’s too rich, maybe she’s too out there. Or, maybe she’s brilliant, maybe she’s intelligent, maybe she’s strong, maybe she’s everything, maybe she’s Donatella”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân