Echilibrul e mai aproape ca niciodata!

articol
  • Publicat:
Echilibrul e mai aproape ca niciodata!
Echilibrul e mai aproape ca niciodata!

2008 suna foarte rotund si asezat! O stiu eu de la Neti Sandu: anul acesta apartine zodiei Taurului, adica pentru neinitiatii in ale astrologiei, urmeaza o perioada de stabilitate. Ne ocupam de familie, ne reintoarcem la valorile traditionale, ne asezam si cugetam de doua ori inainte de a ne mai arunca in investitii, cheltuieli, certuri, despartiri si gesturi precipitate. Nu ne strica deloc putina reculegere, avand in vedere haosul si excesul de adrenalina cu care ne-am confruntat zi de zi, ceas de ceas, in anul ce tocmai s-a incheiat, anul Sagetatorului, zis si al orgoliilor. Deci, concentrati-va asupra familiei. Totusi nu uitati de frumusete, armonie, succes, silueta. In aceste conditii, ne-am orientat spre high life-ul romanesc pentru a va oferi, ca la orice inceput de an, un bun exemplu. Si l-am gasit in persoana Amaliei Nastase, sotia faimosului tenismen, mamica a doua fetite si  femeie de afaceri. De succes, bineinteles!

Trendurile noului an se anunta fabuloase si nu ne-am putut abtine sa nu ti le prezentam cu ajutorul tinerei cantarete Ana Maria si a unui make-up artist de la Christian Dior.

Dupa o dieta hiperproteica si hipercalorica, redescoperim legumele, un aliat de nadejde in lupta cu kilogramele, pentru ca le putem consuma in orice cantitate si la orice ora. Pregatirea nu ne solicita prea mult, iar daca suntem prea obosite sau fara chef de cooking, putem elimina total prepararea ca sa le rontaim crude, crude. Asadar sa intram cu dreptul in noul an si sa ne fortificam masa musculara. Nimic mai simplu: ti-o demonstreaza si simpatica Mirela de la Mondenii, alaturi de care te invitam la o partida de exercitii fizice simple si utile.

La sex, deschidem dosarul infidelitatea! Pentru ca, din pacate, in ultima luna din 2007, orgoliile se pare ca au ajuns la apogeu si s-a inregistrat recordul de divorturi si despartiri cu scandal. Sa speram ca pasnicul si fidelul Taur va aduce liniste la acest capitol.

Iti doresc ca anul 2008 sa fie unul de invidiat si de retinut: Depinde doar de tine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Scurt vs. Lung
Scurt vs. Lung
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân