Drew Barrymore, despre viața fără alcool

Drew Barrymore a mărturisit că nu a mai consumat alcool de doi ani și jumătate. Actrița în vârstă de 46 de ani a vorbit despre această luptă tăcută.
  • Publicat:
Drew Barrymore, despre viața fără alcool
Foto: hepta

Drew Barrymore a mărturisit că nu a mai consumat alcool de doi ani și jumătate. Actrița în vârstă de 46 de ani a vorbit despre această luptă tăcută în emisiunea This Morning alături de Machine Gun Kelly. Mai exact, cei doi au discutat despre luptele pe care le-au dus cu problemele de sănătate metală.

Drew Barrymore, despre dependeța de alcool și timpul petrecut la psihiatrie

“A fost ceva ce m-a făcut să realizez că nu mi se potrivește și nici nu mă ajută în viață”, a spus actrița despre decizia de a renunța la consumul de alcool.

Deși nu a oferit prea multe detalii despre această decizie, vedeta a mărturisit că “am fost foarte rezervată cu multe dintre luptele mele”.

“Nu m-ar surprinde să văd o revoltă împotriva perfecțiunii în acest moment având în vedere că suntem forțați să o vedem peste tot în social media. Suntem într-un impas unde vorbim despre cum să ne dăm seama de noi, cum ne vindecăm și cum arată acest parcurs și ce soluții avem. Multe persoane fac asta în privat”, a spus actrița.

“Respir ușurată spunând adevărul”, a continuat Drew menționând că a fost cât se poate de sinceră și vulnerabilă purtând această conversație, complet neașteptată.

Mai mult, Drew mărturisește că vorbind despre sănătatea ei mentală și luptele pe care le-a dus a ajutat-o să-și găsească liniștea.

Nu este prima oară când vedeta vorbește sincer și deschis despre sănătatea mentală. La începutul anului, Drew a povestit că a petrecut 18 luni la psihiatrie când avea 13 ani. În luna septembrie, în timpul unui episod al emisiunii căreia îi este gazdă, actrița a făcut o vizită instituției, lucru care a făcut-o să se simtă puternică, pentru că a putut revedea locurile acestea după atât de mult timp, cât de departe a ajuns și cât de mândră este de asta.

“Viața este minunată comparativ cu felul în care era când mă aflam în acest loc. Nici nu-mi vine să cred că am ajuns unde sunt azi, pentru că atunci când eram aici credeam că voi rămâne pentru totdeauna. Nu m-am gândit vreodată că voi ajunge într-un loc mai bun și sunt atât de fericită cu viața mea și nu cred că aș fi avut această viață dacă nu m-aș fi aflat vreodată într-un loc ca acesta. Este foarte important să fiu azi aici și să onorez asta”, a spus actrița potrivit PEOPLE.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân