Doliu în showbiz | Actrița Suzanne Somers a murit la vârsta de 76 de ani. Vedeta s-a luptat zeci de ani cu cancerul

  • Publicat:
Doliu în showbiz | Actrița Suzanne Somers a murit la vârsta de 76 de ani. Vedeta s-a luptat zeci de ani cu cancerul
Sursa foto: Hepta

Doliu în lumea filmului internațional, după ce actrița Suzanne Somers a încetat din viață. Evenimentul nefericit s-a produs cu o zi înainte de a împlini vârsta de 77 de ani. Familia se adunase pentru a o sărbători.

A murit celebra Suzanne Somers

Actrița Suzanne Somers, cunoscută mai ales din serialul de televiziune „Three’s Company” a murit. Aceasta se lupta de ani de zile cu o boală gravă, iar medicii n-au mai putut face nimic.

„Familia ei urma să se strângă pentru a sărbători cea de-a 77-a aniversare. În schimb, aceștia îi vor comemora viața extraordinară și vor dori să le mulțumească milioanelor de fani și urmăritori care au iubit-o nespus de mult”, se arată într-o declarație transmisă presei.

The New York Times a relatat că Suzanne Somers a murit în casa ei din Palm Springs, California.

Suzanne Somers, care a devenit cunoscută ca Chrissy Snow în popularul serial din anii 1970, a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2000 și a anunțat la sfârșitul lunii iulie că boala a revenit.

„Suzanne Somers a murit liniștită acasă în primele ore ale dimineții zilei de 15 octombrie. Ea a supraviețuit unei forme agresive de cancer de sân timp de peste 23 de ani. Suzanne a fost înconjurată de soțul ei iubitor, Alan, de fiul ei, Bruce și de familia ei.”, a declarat purtătorul de cuvânt al actriței.

Familia ei s-a adunat pentru a sărbători cea de-a 77-a aniversare a ei pe 16 octombrie, dar acum ei vor sărbători viața ei extraordinară și doresc să le mulțumească milioanelor de fani și urmăritori care au iubit-o.

Înmormântarea va avea loc săptămâna aceasta și se va organiza doar în familie, iar luna viitoare va urma un memorial.

Suzanne Somers ar fi împlinit 77 de ani chiar luni. În iulie, însa, ea a fost informată că i-a recidivat cancerul

„Am trăit cu cancer de când aveam 20 de ani. Și de fiecare dată când apare, continui să mă lupt să îl resping. Fac tot posibilul să nu las această boală perfidă să mă controleze. Ca orice pacient oncologic, când auzi acel temut „s-a întors”, ai un gol în stomac. Apoi îmi pun echipamentul de luptă și pornesc la război. E un câmp de luptă familiar pentru mine și sunt foarte puternică”, declara Suzanne la acel moment.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân