Distrusă de Ozempic! Sharon Osbourne a ajuns să cântărească 45 de kilograme: „Aveți grijă!”

Soția lui Ozzy Osbourne arată cu totul diferit acum. A luat un medicament controversat ca să slăbească!
  • Publicat:

Sharon Osbourne, partenera de viață a solistului rock Ozzy Osbourne, a ajuns piele și os, după ce a folosit Ozempic, un medicament aprobat de FDA pentru pacienții cu diabet de tip 2. În prezent, ea cântărește doar 45 de kilograme și a tras un semnal de alarmă. Iată declarațiile vedetei! 

Sharon Osbourne, distrusă de Ozempic

Sharon Osbourne, în vârstă de 70 de ani, a povestit experiența sa nefastă cu Ozempic! Gazda emisiunii The Talk UK a reușit să slăbească aproape 20 de kilograme cu acest medicament recomandat pacienților cu diabet de tip 2. Deși se simte bine acum în pielea sa, Sharon a explicat că a renunțat la injectările cu Ozempic, pentru că nu voia să slăbească și mai mult.

Ozempicul este un medicament aprobat de FDA pentru pacienții cu diabet de tip 2. Acest trend face senzație printre vedetele de la Hollywood în materie de slăbit, cu toate că nu pot anticipa cât de mult cât pot slăbi cu acest medicament.

A ajuns să cântărească sub 50 de kilograme

Sharon Osbourne a recunoscut că a folosit injecțiile cu Ozempic luni bune pentru a pierde în greutate, dar acum se teme că a slăbit prea mult.

În cadrul unui podcast, soția lui Ozzy Osbourne a afirmat că treceau și mai mult de trei zile fără să pună gura pe mâncare. Mai mult, soția lui Ozzy a recunoscut că a apelat la controversatul medicament Ozempic, pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

În fiecare săptămână… am măcar trei zile în care nu mănânc”, a spus Sharon, care a ajuns să fie acum numai piele și os.

Este piele și os: sursa foto: Profimedia
Este piele și os: sursa foto: Profimedia

Citește și: Sharon Osbourne a slăbit 19 kilograme cu Ozempic. Ce se întâmplă după oprirea tratamentului. „Nu am vrut să slăbesc atât de mult”

Sharon Stone este acum de nerecunoscut

Vedeta a ținut să specifice că nu și-a dorit totuși să slăbească atât de tare: aproape 20 de kilograme în 4 luni, injectându-se cu Ozempic. Procesul nu a fost unul ușor, pentru că îi era greață în fiecare zi.

„Mi-a fost foarte rău în primele două luni. Mi-era greață. Mi-am zis că e timpul să mă opresc. Nici măcar nu voiam să fiu atât de slabă, pur și simplu s-a întâmplat. Probabil voi pune la loc în curând. Cel mai mult în viața mea am cântărit 100 kg, iar acum am sub 45 de kilograme”, a spus Sharon.

Citește și: Ozzy Osbourne vrea să fie eutanasiat. Soția Sharon a confirmat: „Pactul nostru de sinucidere asistată rămâne valabil”

Sharon Osbourne a început să utilizeze Ozempic în decembrie 2022. După patru luni de utilizare, ea a decis să oprească tratamentul injectabil și a tras un semnal de alarmă.

„Avertismentul meu este să nu-l dați adolescenților. Poți slăbi foarte mult și este ușor să devii dependent de asta, ceea ce este foarte periculos. Nu m-am putut opri din slăbit și acum am ajuns să am 42 de kilograme. Nu-mi permit să mai slăbesc.”

Sursa: huffpost.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being