Din nou Craciun!

articol
  • Publicat:
Din nou Craciun!
Din nou Craciun!

Cum trece timpul! Iar a venit decembrie, luna cadourilor. Parca mai ieri, cautam pe net destinatia perfecta pentru vacanta de vara… S-ar putea ca oamenii de stiinta sa aiba dreptate – timpul pare sa se comprime! Au si o explicatie: timpul este maleabil si se modifica in functie de zonele din Univers pe care le traverseaza Pamantul. Deci, poate ca nu este doar o falsa perceptie faptul ca timpul trece prea repede. Toata lumea se plange de asta!

Confirmata sau nu, teoria trecerii mai rapide a timpului are multi adepti. Iata inca un motiv pentru care ar trebui sa ne valorificam mai mult viata. Atunci, sa inceapa distractia! Dar si imbunatatirea vietii – sport, autoingrijire, look… Haideti sa le upgradam pe toate si sa ne traim mult mai multumite timpul. Punem si noi, echipa CSID, umarul. De aceea, sper ca in toiul distractiei sa gasesti un pic de timp pentru a citi cu atentie un numar exceptional al revistei noastre.

Chiar si vedetele se plang ca nu le ajunge timpul. Iulia Vantur, care face si stiri si divertisment, doarme doar doua ore in noaptea dinspre vineri spre sambata si apoi, dimineata, sta doua ore in direct, in emisie, cu tonusul dat la maximum! Afla din revista noastra care sunt secretele rezistentei ei. Stim deja care sunt super trendurile 2007 si afla cum poti fi superba de Sarbatori din paginile noastre dedicate „total beauty!” La sex, aflam daca se poate face sex si in timpul sarcinii, o femeie moderna nu pierde nici o ocazie de a fi fericita impreuna cu partenerul ei. Asa ca sa lasam deoparte tabuurile! N-avem timp! Fii exigenta in ceea ce-l priveste pe barbatul de langa tine! Sa fie tandru, generos, inteligent… OK! Dar si sexy, preocupat de silueta si de look! Inspira-te din topul nostru, iti vom face cunostinta cu 5 baieti cool din TV si radio.

Iti mai propunem un Craciun la Viena. Este aproape, dar iti da senzatia ca ai calatorit in timp. Cladirile incarcate de istorie si traditiile austriecilor iti aduc liniste si compenseaza putin trecerea nebuneasca a timpului! Craciun fericit!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Au stralucit la MTV
Au stralucit la MTV
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân