Au stralucit la MTV

E adevarat ca au dupa ei o gramada de stilisti, ca platesc pentru un machiaj si 1.500 de dolari, ca majoritatea creatorilor de moda se bat sa ii imbrace pentru covorul rosu. Dar si vedetele fac ceva efort sa arate senzational, pentru un eveniment cum a fo
  • Publicat:
Au stralucit la MTV
Au stralucit la MTV

JUSTIN TIMBERLAKE
Piersici si ulei
El are un ten foarte uscat si, cand stie ca va pune mult fard pe fata, isi hidrateaza pielea cu creme pe baza de piersici si ulei de masline. Pentru ingrijirea zilnica alege doar o lotiune de fata.

SUGARBABES
Un spa mondial
Cu ceva saptamani inaintea show-ului, Heidi Range una dintre membrele Sugarbabes a stat mai tot timpul in centre de relaxare. Intr-o zi alege o terapie indiana, in alta una japoneza, in alta zi opteaza pentru alge marine. Si tot asa.

JULlIET LEWIS
Postul negru este sfant
Fata asta nu pare sa aiba vreo preocupare in privinta infatisarii ei. Dar ati vazut cat e de slaba? Ei bine, ca sa se mentina, ea tine post negru de doua ori pe saptamana. Asta inseamna doar apa (dupa ce apune soarele).

P DiDDY
„Si eu merg la cosmetica“
Si baietii au mare grija de aspectul lor, nu-i asa? P. Diddy e campion la acest capitol. Inaintea oricarui mare eveniment, merge la cosmetica unde cere, in mod special, un masaj. Face o cura de fructe exotice si fructe de mare.

RIHANNA
La curent electric
Ati vazut-o ce slaba era in rochia ei mini? Fata nu face eforturi sa fie zvelta, dar, inainte de marele show MTV, a apelat la mai multe sedinte de electrostimulare si masaje corporale pentru drenarea limfei.

MIRA  CRAIG
Doar drumuri la piata
A castigat categoria „cea mai buna piesa din Norvegia”. Si s-a pregatit mult sa apara pe covorul rosu. Ea a tinut o cura drastica de slabire doar cu fructe crude si legume fierte, timp de doua saptamani. Dar a meritat, nu-i asa?

KELIS
Cu multe valuri
Mai toate starurile au acasa piscina. Mai toate o si folosesc frecvent. Si Kelis se balaceste adesea, pentru ca acesta e unul dintre cele mai placute si eficiente moduri de a scapa de calorii.

PHARREL
Pe doua roti
Are talent nu numai la muzica, dar si la sala de sport. Aici nu trage de fiare, ci merge cu bicicleta intre 30 si 50 de kilometri. Asa, muschii se mentin extrem de tari, iar rezistenta la efort este foarte crescuta.


KANYE WEST
Pe coarda
Exercitiile pe care le alege inaintea oricarui show in care face efort fizic sunt (aparent) simple. Sare coarda. La inceput de cel mult 20 de ori, apoi mareste ritmul cat poate. Asa fac si boxerii.

NELLY FURTADO
Impotriva celulitei
Si-a pictat bratele special pentru festivitatea MTV. Iar ca ele sa arate impecabil, s-a supus unor masaje anticelulitice timp de doua luni. In plus, a baut trei litri de apa pe zi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Penelope din nou in top
Penelope din nou in top
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân