Dieta cu ciocolată și apă a Andreei Bălan. Alimentul la care a renunțat definitiv cântăreața

Andreea Bălan a mărturisit că se menține în formă cu ciocolată. De 20 de ani, artista are aceeași greutate!
  • Publicat:

Andreea Bălan, una dintre cele mai apreciate artiste din România, continuă să atragă privirile datorită siluetei sale de invidiat. La cei 38 de ani, Andreea dezvăluie că nu se abține de la mâncare, ci urmează un regim alimentar echilibrat și face sport în mod constant.

Ce mănâncă Andreea Bălan

Deși mulți ar putea crede că artista are o dietă strictă, Andreea Bălan recunoaște că nu se abține de la delicii culinare. De fapt, ea mărturisește că reușește să își satisfacă toate poftele.

„Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții”, a scris Andreea pe rețelele de socializare, acum ceva timp.

Artista afirmă că, deși consumă dulciuri, o face cu moderație și își permite astfel de plăceri fără să-și facă griji în privința greutății.

„Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămână), masaj (de 3 ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a mărturisit Andreea Bălan pe Instagram.

Secretul siluetei perfecte

Un alt secret al siluetei sale este sportul, pe care Andreea îl practică zilnic. Ea subliniază importanța disciplinei, atât fizice cât și mentale, pentru a-și menține greutatea constantă.

„Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă”, explică artista.

De peste 20 de ani, greutatea sa a rămas în jur de 49-50 de kilograme. Acest fapt se datorează unei rutine stricte de exerciții fizice și a alimentației echilibrate.

Pentru a se menține în formă, Andreea a renunțat la anumite alimente care nu îi fac bine. Acestea includ prăjelile și dulciurile în exces. Aceasta a observat că aceste alimente pot avea un impact negativ asupra sănătății sale, motiv pentru care le consumă doar ocazional.

„Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală, și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport. Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu”, a mai spus ea.

Sursă foto – Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc