Diana Dumitrescu, spitalizata de urgenta

Diana Dumitrescu a ajuns miercuri de urgenta la spital cu dureri monstruoase de cap.
  • Publicat:
Diana Dumitrescu, spitalizata de urgenta
Diana Dumitrescu, spitalizata de urgenta

Diana Dumitrescu a ajuns miercuri de urgenta la spital cu dureri monstruoase de cap. Speriata ca nu ii trecusera dupa ce luase cateva pastile si apelase la ajutorul unui medic, Diana a ajuns la spital unde a fost retinuta 24 de ore. Din fericire, vedeta Acasa TV nu a avut nimic altceva decat o migrena mai severa.

„Miercuri dimineata, m-am trezit cu o durere insuportabila de cap. Am luat o pastila pentru durerile de cap, pe care o iau de obicei cand am dureri, numai ca dupa o ora, inca nu-si facuse efectul. Deloc. Durerea era aceasi Am sunat-o pe doamna doctor Monica Pop, careia tin sa-i multumesc din suflet pentru tot ajutorul, a venit, m-a vazut, mi-a mai dat cateva pastile, iar, dupa vreo doua ore de dureri deja devenite insuportabile, m-a dus la spital”, povesteste Diana pe blogul personal.

La spital, au urmat investigatiile. „Ajunsa acolo, dupa cateva examinari, mi s-a spus ca ar trebui sa raman sub supraveghere 24 de ore, daca vreau. Am spus „DA”. pentru ca nu ma simteam deloc in stare sa ma intorc acasa si chiar vroiam sa aflu de la ce putea fi o durere de cap atat de puternica. Asa ca m-am internat. Destul de panicata si simtindu-ma oribil. Am stat singura, intr-un salon ok si curat, aveam la dispozitie sonerie daca am nevoie de asistenta, desi in sinea mea m-am rugat sa nu fie nevoie. A venit Ducu, alb la fata si panicat, mi-a adus pijama, halat si cam tot ce-i trebuie cuiva intr-un spital. Si, au inceput analizele…recoltat sange…perfuzii…RMN…electroencefalograma…EKG… „, mai povesteste actrita.

_________________________________________________________________________________________
Citeste si:
Cea mai comuna durere la romani: migrena. Ce solutii avem?
_________________________________________________________________________________________

Apoi au inceput sa vina rezultatele. „Au venit rezultatele. Toate bune. Nu aveam nici anevrism, nici tumoare pe creier, analizele de sange au iesit bune…ce sa fie? Ma banuiau de meningita. Au vrut sa imi faca si punctie (…) Peste noapte, m-am cam zvarcolit in pat, nu prea am dormit. Ducu nu a plecat de langa mine si la fiecare miscare ma intreba: „ai patit ceva?”; „ai nevoie de ceva?”. Pana la urma am adormit. (…) La 10 dimineata, am aflat vestile bune. Nu aveam meningita! Ma simteam muuult mai bine, pe la 7 bantuiam holurile spitalului in cautare de cafea.”

In final, nu a fost vorba decat de o migrena mai puternica. „A fost o migrena foarte puternica. Eu am mai avut migrene, dar asa, niciodata. Mi s-a dat o reteta pe care trebuie sa o urmez timp de 5 zile si trebuie sa fiu atenta in urmatoarele 2 luni daca se indesesc aparitiile migrenelor. Atunci voi urma un tratament de prevenire, despre care nici nu stiam ca exista, desi sufar de asta de 3 ani de zile.”

Sursa: Dianadumitrescu.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Hugh Jackman, cel mai sexy actor
Hugh Jackman, cel mai sexy actor
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân