David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a trecut printr-o intervenție chirurgicală: „Sunt singur în spital”

A ajuns de urgență la spital.
  • Publicat:

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a ajuns pe mâinile medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” din Capitală. Ce s-a întâmplat cu tânărul? 

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a fost operat de urgență

David Pușcaș, băiatul pe care Luminița Anghel l-a adoptat când era doar un copil, a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Tânărul de 29 de ani a avut o simplă înțepătură la un deget de la mână, căreia nu i-a acordat atenție și a dus la o infecție serioasă. După ce a fost operat, el a mărturisit că este singur la spital și că are nevoie de sprijinul celor dragi.

„Sunt singur în spital, nu am pe nimeni. Așa că am ales să o trec pe mama (Luminița Anghel) pe fișa mea de pacient, în caz că pățesc ceva. Nu am nici măcar o sticlă de apă aici, mor de sete și sunt singur în spital. Am ajuns în spital după ce m-am înțepat în acul din cercel sub unghie și am stat așa trei zile. Am făcut o infecție foarte mare”, a mărturisit David Pușcaș pentru Click!

Citește și: Spitalele din România nu mai au bani de medicamente și materiale pentru intervenții: M-au trimis acasă, n-au avut cu ce să-mi coasă coasta ruptă

Pe rețelele de socializare, David Pușcaș le-a mărturisit fanilor că intervenția s-a încheiat cu succes, dar că are dureri mari.

„Gata, am ieșit din operație. Mă doare de mor, dar nu îmi pierd degetul. Totul este ok. A fost oribil”, le-a spus David Pușcaș prietenilor virtuali.

David Pușcaș și solista nu mai vorbesc

David Pușcaș și Luminița Anghel nu mai au o relație bună, după ce solista a decis să întrerupă orice legătură cu el. Scandalurile din ultimii ani au făcut-o pe artistă să nu-și mai dorească să vorbească cu el.

„Nu am mai vorbit de opt ani cu ea. Nu i-am mai auzit vocea de foarte mulți ani, dar o simt lângă mine mereu și o port în suflet în tot ceea ce fac. Sper că este bine unde este ea. Să o caut? Unde să o caut prin oraș? Mă are la block peste tot, doar pe Facebook o mai am, în rest nimic”, mai spunea tânărul.

Sursa foto: facebook David Pușcaș

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân