Cum se feresc vedetele de peste Ocean de coronavirus

Iată ce fotografii au postat vedetele pe reţelele de socializare în contextul coronavirus.
14.03.2020 | Autor: Alexandra Necsoiu
La rândul ei, Gwyneth Paltrow a postat pe reţelele de socializare un selfie în timp ce poartă o mască şi a menţionat că a călătorit în Paris în acel moment. Imaginea a fost completată de descrierea ”Pe drum spre Paris. Paranoia? Prudentă? Panicată? Pandemie? Propagandă?”, este mesajul actriţei şi fondatoarei publicaţiei Goop. De asemenea, vedeta îi sfătuieşte pe fani să nu dea mâna cu nimeni şi să se spele des pe mâini.
 
Chiar şi Kate Hudson se numără printre vedetele care folosesc mijloace de prevenţie precum măştile de protecţie. Actriţa a postat o fotografie în timp ce poartă o mască chirugicală, cu descrierea ”Călătorie. 2020”. Bineînţeles, unul dintre urmăritorii actriţei nu a ezitat să nu-i atragă atenţia menţionând că ”doar masca N95 te va proteja. Cea pe care deja o porţi nu va face prea multe”.
 
De asemenea, în rândul vedetelor care obişnuiesc să călătorească se numără şi Bella Hadid, sora modelului Gigi Hadid. Modelul a zburat în această lună la Paris Fashion Week, moment în care a postat un selfie în timp ce utiliza o mască de protecţie.
Pagina 2 din 2