Cum a reușit Mihai Dedu să slăbească 36 de kilograme în mai puțin de un an! A ținut o dietă drastică: „Nu pot să mă laud că a fost simplu”

Prezentatorul de la știrile PRO TV a trecut printr-o transformare incredibilă!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Mihai Dedu, prezentatorul știrilor matinale de la PRO TV, a reușit să slăbească peste 3o de kilograme în aproximativ 10 luni. Invitat în cadrul unei emisiuni tv, el a povestit că procesul de transformare l-a început în martie 2023. La vremea respectivă cântărea peste 130 de kilograme.

Mihai Dedu a slăbit aproximativ 36 de kilograme

Mihai Dedu, în vârstă de 56 de ani, a trecut printr-o transformare fizică majoră. Prezentatorul de știri de la Pro TV a topit mai bine de 30 de kilograme în 10 luni. Jurnalistul a recunoscut că a fost nevoit să țină o dietă drastică, care i-a pus sănătatea în pericol.

Invitat în emisiunea ‘Vorbește lumea’, Mihai Dedu a povestit că analizele îi ieșeau tot mai prost, așa că a decis să-și schimbe complet stilul de viață.

Analizele nu-i ieșeau deloc bine

„Mi-am dat seama după buget, în momentul în care am început să intru în magazin. 36 am dat jos. A fost o provocare extrem de mare, a fost uluitor și pentru mine la un moment dat, deși intrasem în oarece vrie pentru că nu mă mai opream”, a dezvăluit prezentatorul de știri.

Prima dată a început să țină dietă timp de patru luni, când a pierdut peste 20 de kilograme. Apoi, timp de șase luni a dat jos în jur de 16 kilograme. În total, prezentatorul de la PRO TV a reușit să dea jos 36 de kilograme, iar acum se declară mulțumit.

„Sunt două etape. Prima etapă a fost undeva la patru luni, când am pierdut în jur de 22 sau 24 de kilograme, și apoi până la șase luni restul. Atât de mult nu mi-am dorit să slăbesc, însă totul a plecat de la o joacă, sunt două colege de-ale noastre implicate, Corina Caragea și Lavinia Petrea. Undeva în luna martie am avut o știre, dimineață, până să intre Corina la sport, care a zis: Eee, dacă ai slăbi și tu câteva kilograme acolo cred că ai fi piesă. Zic: Da? Am luat și am scris pe o foaie la momentul respectiv. Atunci aveam 131 de kilograme. (…) am ajuns apoi la alte dimensiuni și la propriu, și la figurat. Povestea e simplă”, a mai spus acesta.

Citește și: Adina Alberts a dezvăluit dieta femeilor trecute de 40 de ani. „Ar trebui să fie o prioritate dacă vrei să slăbeşti!”

Cum reușește acum să-și mențină greutatea

În prezent, Mihai Dedu are 95 de kilograme și mănâncă în cantități mici, de mai multe ori pe zi.

„În martie 2023 aveam 131 de kilograme, și acum am 94,650. Mă joc cu greutatea acum, este fabulos. Totul pleacă de la manifeste, de la vorbe aruncate. Da, acum și înot, fac 40 de bazine într-o oră, o oră și un sfert. Ce nu mă lasă în pace e o durere cumplită de umăr. Apropo, am mâncat și cartofi prăjiți, orice, ideea este cât. Și slăninuță, nu mult, patru sau cinci bucățele. Suficient. Mere da, undeva între șase și zece pe zi. La mine a funcționat, dar nu mănânc mere dulci”, a mai conchis jurnalistul.

Sursa foto: capturi PRO TV& Facebook Mihai Dedu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân